پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) در جوار امام خمینی(ره) آرام گرفت

تصویر مطلب پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) در جوار امام خمینی(ره) آرام گرفت
  • سه شنبه 21 دی 1395
پیکر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) پس از برگزاری مراسم تشییع باشکوه و میلیونی مردم، در ضریح مطهر امام راحل به خاک سپرده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مقارن ظهر امروز و اندکی بعد از اذان ظهر پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) بر روی دست دوستداران آن فقید انقلابی وارد صحن حرم مطهر امام (ره) شد و برروی دستان خیل دوستدارانش وارد ضریح امام راحل شد و بعد از انجام آداب دینی خاکسپاری در جوار مقتدای خود آرام گرفت.

سیدحسن خمینی، محمد هاشمی، جواد ظریف، علی لاریجانی، محمدرضا عارف و محسن هاشمی برای دفن پیکر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی(ره) وارد ضریح شدند.

خانواده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره)، ساعتی پیش بعد از حضور در مراسم تشییع و برگزاری نماز میت، راهی حرم امام شدند تا در جریان تدارک حرم امام برای خاکسپاری قرار گیرند.

دختران آیت‌الله هاشمی رفسنجانی فائزه و فاطمه هاشمی، به همراه مادرشان عفت مرعشی در ضریح مطهر امام خمینی حضور یافتند. محسن و یاسر هاشمی نیز در ضریح حضور یافتند.

گفتنی است در این مراسم، رییس، هیات رییسه، اعضای هیات امنا و هیات موسس، مدیران، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که از اقصی نقاط ایران به تهران آمده بودند، حضور داشتند.