تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)

تصویر مطلب تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)
  • سه شنبه 21 دی 1395
دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی به خانواده مکرم آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) رحلت رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه را به همسر، فرزندان و خواهران و برادران ایشان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در این پیام آورده است:

سرکار خانم عفت مرعشی همسر محترمه، فرزندان بزرگوار، اخوان محترم و خواهران گرامی حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی (ره)
درگذشت ابر مرد تاریخ معاصر ایران یار امام راحل و مقام معظم رهبری را به ان خانواده محترم و بزرگوار تسلیت عرض می کنم.
اثر انگشت سلیمانی این قهرمان ملی ایران که امیر کبیر ثانی ایران بود در سراسر کشور در همه زمینه های اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی مشهود است.
نام فرمانده پیروز دفاع مقدس و سردار سازندگی و مرد روز های سخت به نام هاشمی رقم خورده و از خاطره مردم ایران زدوده نخواهد شد.
دانشگاه ازاد اسلامی میراث ارزشمندی همچون یک گنجینه علمی است که با همت بالای ایشان بنیان گذاری شد و اکنون بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به نام هاشمی شناخته می شود.
هاشمی سنگ زیرین اسیاب انقلاب و سنگ صبور مردم ایران بود و شما نزدیکترین افراد به او با صبر در مقابل شدائد قبل و بعد از پیروزی انقلاب در موفقیت ایشان سهم عمده ای داشتید.
از خداوند رحمان و غفار برای ان مرحوم مغفور رحمت و مغفرت الهی و برای شما عزیزان و سایر بازماندگان ان بیت شریف صبر و سلامت ارزومندم.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی