تصویر مطلب دکتر میرزاده: حفظ راه هاشمی به عنوان یک تفکر مقبول اجتماعی/ خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) هیچگاه از قلب و روح و فکر ملت ایران دور نخواهد بود
  • چهارشنبه 22 دی 1395
رییس دانشگاه آزاد اسلامی  ضمن ابراز تاسف از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) گفت: خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) هیچگاه از قلب و روح و فکر ملت ایران دور نخواهد بود.

دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) را ضایعه ای تاسف بار و جانکاه دانست و گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) از استوانه های نظام بودند. همه به این امر واقف هستند چرا که تلاشهای وی برای انقلاب و ایران اسلامی برای هیچ کس پوشیده نیست.
وی خاطرنشان کرد: استقبالی که امروز مردم ایران از یار امام(ره) و استوانه انقلاب کردند، باز هم یک واقعه کم‌نظیر تاریخی بود که نشان دهنده محبت آیت الله در قلوب مردم است.
میرزاده در ادامه با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) بیشتر از 60سال در همه عرصه های سیاسی و تاریخی ایران قبل و بعد از انقلاب از موثرترین افراد بودند، افزود: آیت الله هاشمی یار رهبری و یار امام راحل بودند و با توجه به اینکه آثار ایشان در سراسر ایران در زمانی که رییس جمهور بودند، فرمانده پیروز جنگ بودند، در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و اخیراً که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند، خاطره ایشان هیچ‌گاه از قلب و روح و فکر ملت ایران دور نخواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: ملت ما همان طور که به امیر کبیر اول اعتقاد دارند و با توجه به تلاش های دلسوزانه آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره)، وی را به مثابه امیر کبیر دوم ایران قلمداد کرده و قبول دارند که ایشان یک عنصر فداکار، خدمتگزار صالح و صادق در راه انقلاب بود و همه چیز خود را برای انقلاب صرف کرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه فکر و راه آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) برای تداوم ارزش ها و اهداف انقلاب همچنان ادامه خواهد یافت، تصریح کرد: استقبالی که ملت ایران از مراسم تشییع پیکر ایشان به عمل آوردند، نشانگر این است که راه هاشمی به عنوان یک تفکر مقبول اجتماعی و به عنوان یک نماد تعادل در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها حفظ خواهد شد.