پیام تسلیت دکتر میرزاده به خانواده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

تصویر مطلب پیام تسلیت دکتر میرزاده به خانواده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
  • یکشنبه 10 بهمن 1395
دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی شهادت حسین حسین‌زاده، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین را در حادثه ساختمان پلاسکو تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این پیام آمده است:

خانواده محترم شهید حسین حسین زاده

با سلام

شهادت فرزند گرامیتان جناب آقای حسین حسین‌زاده، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین که بر اثر سانحه سهمگین فرو ریختن ساختمان پلاسکو به دیگر همکاران شهید خود پیوست، موجب تأسف و تألم گردید.

در این سانحه دردناک شکوه ایثار و فداکاری آتش‌نشانان شجاع ایرانی به نمایش گذاشته شد و این قهرمانان ملی با جان‌فشانی از عهده مراقبت مسئولانه از مردم و حفظ جان آنان سربلند و موفق بیرون آمد.

اینجانب، این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت می‌گویم و از خداوند رحمان و غفار برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی