اکبری خبر داد :

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سه شرکت دانش‌بنیان فرهنگی راه‌اندازی می‌کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سه شرکت دانش‌بنیان فرهنگی راه‌اندازی می‌کند
  • شنبه 16 بهمن 1395
رئیس شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین از اقدام واحد قزوین برای راه‌اندازی سه شرکت دانش‌بنیان فرهنگی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیت‌الله اکبری با بیان اینکه واحد قزوین در حال راه‌اندازی سه شرکت دانش‌بنیان فرهنگی است، اظهار کرد: «تاکنون ایده راه‌اندازی سه شرکت دانش‌بنیان فرهنگی در شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی استان از سوی این واحد به تصویب رسیده است؛ از این سه طرح، یک طرح در مرحله دانش‌بنیان و دو طرح دیگر در مرحله مرکز فناوری و نوآوری هستند.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ادامه داد: «مرکز توسعه «کسب و کار برگ» یکی از شرکت‌های فرهنگی این واحد است که در مرحله دانش‌بنیان شدن قرار دارد و مربوط به حوزه فرهنگ کسب و کار است.»

وی درباره مراحل تبدیل شدن طرح‌های فرهنگی به دانش‌بنیان گفت: «یک ایده فرهنگی برای تبدیل شدن به محصول دانش‌بنیان باید چهار مرحله را پشت سر بگذارد که مرحله اول معرفی ایده در استارت‌آپ است، سپس ایده دانش‌بنیان به مرکز فناوری و نوآوری راه‌ می‌یابد و بعد از پردازش ایده به مرکز رشد واحدهای فناور منتقل می‌شود، در مرحله چهارم و پس از تولید محصول، شرکت دانش‌بنیان راه‌اندازی می‌شود.»

این مسئول دانشگاهی افزود: دو تیم «اردیبهشت» و «شهرمند» هم در مرحله مرکز فناوری و نوآوری قرار دارند که فعالیت آنها مربوط به تولید بازی‌های رایانه‌ای است؛ این دو تیم تاکنون بازی‌های «سانجو» و «حافظان دروازه» را طراحی کرده‌اند و قرار است در نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شود.