اهدای مدال طلای جهانی دانشجوی واحد اردبیل به خانواده شهید مدافع حرم

تصویر مطلب اهدای مدال طلای جهانی دانشجوی واحد اردبیل به خانواده شهید مدافع حرم
  • شنبه 16 بهمن 1395
محمد داداشی قهرمان رشته او-اسپورت جهان، مدال طلای مسابقات جهانی ترکیه را به خانواده علی آقایی شهید مدافع حرم، دانش آموخته رشته عمران این واحد دانشگاهی اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در مراسمی که در منزل شهید علی آقایی با حضور مسئولان استانی انجام گرفت، سه نفر از قهرمانان کیک بوکسینگ اردبیل مدال‌های خود را به پدر، مادر و همسر شهید تقدیم کردند.

داداشی دانشجوی کارشناسی رشته برق قدرت واحد اردبیل پیش از این، مدال آسیایی خود را به خانواده شهید مدافع حرم هاشم دهقانی‌نیا دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد، تقدیم کرده بود.

تندیس شهید هاشم دهقانی‌نیا در محوطه ساختمان تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل که به نام این شهید نامگذاری شده است، 19 بهمن رونمایی شده و یکی از ساختمان های واحد به نام شهید علی آقایی نامگذاری خواهد شد.

در شهرستان اردبیل هر دو شهید مدافع حرم از دانشجویان و دانش آموختگان واحد اردبیل هستند.