معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی:

مردم همچنان به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه متعهد هستند

تصویر مطلب مردم همچنان به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه متعهد هستند
  • جمعه 22 بهمن 1395
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در راهپیمایی 22 بهمن تأکید کرد امروز بیش از 60 دانشگاه علوم پزشکی در کشور وجود دارد که همه این‌ها به لطف الهی و انقلاب اسلامی بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از آنا، دکتر سیدعلی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سی‎وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تمام دستاوردهای انقلاب بر مبنای رهبریت، فقاهت و اجتهاد بوده است و مردم تلاش‎های زیادی را برای حفظ انقلاب اسلامی انجام دادند.

وی در ادامه به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در حوزه علوم و تولید در دانشگاه‎های پزشکی و غیرپزشکی در جایگاه بسیار خوبی قرار داریم. ما در اوایل انقلاب برای پزشک عمومی هم نیاز به پزشکان خارجی داشتیم. در حالی‎که امروز رشته‎های تخصصی و فوق‎‌تخصصی در دانشگاه‎ها به جایی رسیده‌ است که نه تنها دیگر نیازی به نیروهای خارجی نداریم بلکه می‎توانیم تعدادی از نیروهای خودمان را به کشورهای همجوار بفرستیم.

ابطحی افزود: در تولید علم و تحقیقات هم در شرایط بسیار خوب و بالایی قرار داریم. سال‎های 56- 57 از لحاظ درمانی در وضعیت بسیار بدی بودیم. بطوریکه بیماری‎های عفونی در کشور در صدر تابلوی مرگ و میر قرار داشت. در حالی‎که امروز دیگر آثاری از بیماری‌های وبا، سرخک، سرخچه و... درصدر مرگ و میر قرار ندارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باعث پیشرفت علم و توسعه علوم پزشکی در ایران شده است، گفت: امروز بیش از 60 دانشگاه علوم پزشکی در کشور وجود دارد که همه این‌ها به لطف الهی و انقلاب اسلامی بوده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم همچنان به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه متعهد هستند.