دکتر واشقانی فراهانی:

مردم ایران به آرمان‎ها و ارزش‎های انقلاب اسلامی وفادارند

تصویر مطلب مردم ایران به آرمان‎ها و ارزش‎های انقلاب اسلامی وفادارند
  • جمعه 22 بهمن 1395
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در راهپیمایی 22 بهمن تأکید کرد مردم ایران با رهبری معظم له  از انقلاب اسلامی و دولت تدبیر و امید حمایت می‎کنند و از تهدیدات دشمنان هراسی ندارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از آنا، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره سی‎وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مردم ایران با اتحاد و یکپارچگی خود به آرمان‎ها و ارزش‎های انقلاب اسلامی وفادار هستند. مردم ایران با رهبری معظم له از انقلاب اسلامی و دولت تدبیر و امید حمایت می‎کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: ملت ایران با فراز و فرودهای تاریخی نشان دادند که از پس امتحان‎های سخت برآمده‌اند. همانطور که خداوند هم وعده داده است ایستادگی کنید و با یکدیگر متحد باشید ، در این صورت پیروزی از آن شماست، ملت ایران نیز از تهدیدات دشمنان هراسی ندارد و با اتحاد و وحدت مقابل آن‎ها ایستادگی می‌کند.

واشقانی فراهانی افزود: این روز الهی(22 بهمن) را پاس و یاد و خاطره حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) را هم گرامی‎ می‎داریم. ایشان یکی از استوانه‎های نظام بودند که در شکل‎گیری، پیروزی انقلاب اسلامی و دیگر نهادهای حکومتی نقش موثر و به‌سزایی داشتند.

وی ادامه داد: قطعاً فقدان آیت‌الله هاشمی برای انقلاب اسلامی ضایعه بزرگی است. امام راحل بعد از ترور نافرجام آیت‎الله هاشمی فرمودند هاشمی زنده است چون نهضت زنده است. بنابراین انقلاب اسلامی کماکان ادامه دارد و حضور باشکوه مردم نشان دهنده این امر است.