دکتر سید طه هاشمی:

تصویر مطلب 22 بهمن روز پیروزی ملت ایران بر استبداد داخلی و استعمار خارجی بود/ انقلاب اسلامی از بطن مردم جوشیده است
  • جمعه 22 بهمن 1395
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، مشارکت چمشگیر مردم را باعث حفظ و تداوم انقلاب اسلامی در برابر توطئه‎های دشمنان دانست و تأکید کرد حفظ انقلاب اسلامی هم به وسیله مردم ایران امکان پذیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از آنا، دکتر سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی 22 بهمن را روز بزرگی دانست و در این باره گفت: 22 بهمن روز پیروزی ملت ایران بر استبداد داخلی و استعمار خارجی است که مردم ایران با حضور خودشان چنین روزی را با شکوه‌تر از سال‎های گذشته برگزار می‎کنند. ملت ایران نشان دادند که انقلاب اسلامی از بطن آن‎ها جوشیده است و به همین دلیل هم راه و مسیر انقلاب اسلامی را تداوم می‎بخشند.

هاشمی، انقلاب اسلامی را متعلق به مردم ایران دانست و افزود: ملت عزیز ایران انقلاب اسلامی را به وجود آوردند. بنابراین حفظ انقلاب اسلامی هم به وسیله مردم ایران امکان‌پذیر است. به عبارتی حضور و مشارکت مردم باعث حفظ و تداوم انقلاب در برابر توطئه‎های دشمنان می‎شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و افزود: امسال هم مانند سال‎های گذشته ملت ایران با حضوری چشمگیر در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند. ملت ایران همچون 22 بهمن سال 57 مقابل توطئه‎های استکبار جهانی که علیه ایران طراحی کرده و می‎کند پای انقلاب اسلامی ایستاده‎اند.

سیدطه هاشمی به فقدان آیت‎الله هاشمی رفسنجانی(ره) و جای خالی ایشان در راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: طبیعی است که با گذر زمان انقلابیون نسل اول و بزرگانی که مدیریت انقلاب در دستان آن‎ها بود را یکی پس از دیگری از دست می‏‌دهیم، اما مردم انقلاب را از آن خودشان می‎دانند و پای آن ایستاده‌اند و از رهبر معظم انقلاب حمایت می‌کنند.

وی افزود: آیت‌الله هاشمی به عنوان استوانه نظام در همه عرصه‎ها نقشی موثر در شکل‌گیری نهادهای حکومت داشت.

طه هاشمی یکی از مهمترین اقدامات فرهنگی مرحوم آیت‎الله هاشمی رفسنجانی را راه‎اندازی دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: فقدان آیت‎الله هاشمی در راهپیمایی 22 بهمن و همه بخش‎های کشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی محسوس است. ایشان برای توسعه علمی و فرهنگی کشور تلاش‎های فراوانی کردند و من امیدوارم که بتوانیم راه و مسیر آیت‎الله هاشمی رفسنجانی را ادامه دهیم.