حجت الاسلام و المسلمین عسکری در مراسم اربعین آیت الله هاشمی:

تصویر مطلب آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) نماد تفکر توسعه گرایانه و کارآمد در زنجیره نظام جمهوری اسلامی بود
  • چهارشنبه 27 بهمن 1395
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله هاشمی و نقش ایشان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، گفت: آیت الله هاشمی فرزند فکری امام(ره)، از همان ابتدای مبارزات انقلاب با جریان تحجر و با کسانی که مذهب فردی را به جامعه می دمیدند مبارزه کرد و به نماد تفکر مبارزاتی انقلاب اسلامی تبدیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین علی عسکری معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی، در مراسم ارتحال اربعین آیت الله هاشمی که در واحد یادگار امام برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: سی و هشت سال از انقلاب اسلامی می گذرد، اگر انقلاب مورد تحلیل واقعی قرار بگیرد اولین سوالی که پیش می آید این است که عامل اصلی و ماندگاری انقلاب چیست.

وی افزود: انقلاب کودتا نیست تغییر رژیم نیست بلکه تغییر و تحول مردم جامعه است. عامل انقلاب نه قدرت سیاسی، نه قدرت نظامی و نه اقتصادی است بلکه عامل مهم آن تفکر و اندیشه است. تحول در درون مایه های فکری و داده های قلبی و باور مردم است که می تواند در وقوع انقلاب نقش آفرین باشد.

عسکری گفت: اولین اقدام امام که به بار نشست تربیت فکری جمعی از یارانش بود، آنها موارد مربوط به تولید فکری امام و اندیشه ورزی ایشان را توانستند بومی سازی کرده و به مردم منتقل کنند. در نتیجه انقلاب و بعثتی در میان مردم ایران پدید آمد.

وی با اشاره به نقش آیت الله هاشمی در مبارزه با جریان های انحرافی فکری و مذهبی و جلوگیری از ورود آنها به ساختار نظام جمهوری اسلامی، افزود: انقلاب اسلامی یک جریان مبارز و بالنده است که حتی پس از رحلت امام خمینی(ره) با وجود شاگردان امام مانند مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی توانست به راه خود ادامه دهد.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مظلومیت آیت الله هاشمی به مراتب بیش از سایر یاران امام همچون شهید بهشتی بود. آثار قلمی او در بیان خاطراتش، در بحث سرگذشت فلسطین و زندگینامه امیرکبیر و ... نشان دهنده آن است که آقای هاشمی نماد یک تفکر توسعه گرایانه و کارآمد در زنجیره نظام جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به نقش آیت الله هاشمی در توسعه آموزش عالی در ایران گفت: اگر امیرکبیر یک دارالفنون تاسیس کرد، آقای هاشمی 400 دارالفنون در سراسر ایران تاسیس کرد. عشقشان به دارالفنون ها عجیب است، ایشان دانشگاهی را تاسیس کرده که نمونه آن هیچ کجای جهان وجود ندارد.ایشان زمانی دانشگاه آزاد اسلامی را تاسیس کرد که فرمانده جنگ بود.

وی گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاه ها یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است، اگر دقت کنید متوجه می شوید که دانشگاه آزاد اسلامی چه نقش مهم و سهم بالای در این خصوص داشته به طوری که 54 درصد از تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.

عسکری همچنین با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فعالیت های اقتصاد دانش بنیان گفت: کدام نهاد یا دانشگاه از نوع مردم بنیان را سراغ دارید که تا این اندازه پرچمدار اقتصاد دانش بنیان باشد، در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۱۰7 مرکز رشد است که در آنها حدود هزار هسته فناور و شرکت دانش بنیان مستقر شده است.

وی ادامه داد: تاکید آیت الله هاشمی این بود که باید مردم به تولیدات داخلی اهمیت دهند و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید ایده بپرود و آنها را به محصول تبدیل کند. ایشان معتقد بودند آمار بیکاری و اشتغال با این قضیه حل خواهد شد.