پیام تبریک دکتر میرزاده به مناسبت قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد

تصویر مطلب پیام تبریک دکتر میرزاده به مناسبت قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد
  • جمعه 29 بهمن 1395
دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قهرمانی ایران در رقابت های جهانی کشتی آزاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام دکتر میرزاده بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم

پیروزی غرور آفرین و قهرمانی شیرمردان تیم ملی کشتی آزاد جمهوری اسلامی ایران در چهل و پنجمین دورۀ مسابقات جام جهانی کشتی آزاد در کرمانشاه، نشانگر توانمندی، غیرتمندی و شایستگی جوانان ایرانی است.
اینجانب این قهرمانی دل انگیز که شور و شادی را به دل مردمان ایران آورد، به عموم مردم ایران و بویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که تنی چند از قهرمانان این تیم پر افتخار را در کنار خود دارد تبریک می گویم و از قهرمانان این مسابقات، مربیان و دست‏‌اندرکاران و مسولان کشتی کشور تشکر می کنم.

حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

گفتنی است بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قرار است به زودی در مراسمی از اعضای تیم ملی کشتی آزاد که عضو خانواده دانشگاه آزاد اسلامی هستند با حضور رئیس این دانشگاه تقدیر به عمل آید.