برگزاری مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب برگزاری مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 11 اسفند 1395
در آستانه سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم سوگواری یگانه دخت پیامبر اسلام (ص) همزمان با زیارت عاشورا در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و واحدهای این دانشگاه در استان های سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم که صبح امروز با حضور کارمندان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد عزاداران فاطمی و شیفتگان و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت، بر مصائب بانوی بزرگ اسلام، نوحه‌خوانی و مرثیه‌ سرایی کردند.

همچنین مراسم سوگواری یگانه دخت پیامبر اسلام (ص) در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز برگزار شد و اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور در مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه سراسر کشور به عزاداری پرداختند.

گفتنی است، مراسم زیارت عاشورا ، بامداد هر چهارشنبه با حضور پرشور کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.