با حضور دکتر علوی فاضل

مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان برگزار شد

تصویر مطلب مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان برگزار شد
  • شنبه 14 اسفند 1395
مراسم معارفه دکتر قاسم رکابدار سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان با حضور دکتر مجتبی علوی فاضل رییس مرکز هماهنگی امور استان های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم دکتر مجتبی علوی فاضل رییس مرکز هماهنگی امور استان ها گفت: دانشگاه آزاد اسلامی هیچ گونه وابستگی سیاسی به هیچکدام از گروه ها و طیف های خاص نداشته و به صورت مستقل در جهت ارائه خدمات آموزشی،پژوهشی،دانشجویی به همه اقشار نظام مقدس جمهوری اسلامی مشغول خدمتگزاری است.

وی افزود: نسل دوران جنگ به خوبی مسائل مربوط به حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیروی از ولایت فقیه را به ما منتقل کردند و ما وظیفه داریم با امانتداری کامل این مسائل را به نسل های بعد از خود منتقل کنیم بنابر این بهتر است به عنوان فعالیت های فرهنگی ماندگار در پایان نامه ها و کارهای پژوهشی روی این مهم بیشتر کار شود.

دکتر علوی فاضل در ادامه خواستار همکاری سه جانبه مسئولان دانشگاه و مسئولین شهری با ریاست جدید واحد دکتر قاسم رکابدار شد و از زحمات دکتر پرویز عسگری رییس سابق این واحد تشکر کرد.

در ادامه برنامه جناب آقای دکتر عسگری رییس سابق واحد آبادان ،جزئیاتی از اقدامات انجام شده در زمان مدیریت خود را ارائه کرد.

گفتنی است این مراسم با حضور حجت الاسلام جوانمرد زاده نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دکتر شهرام لک رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و رییس واحد اهواز، دکتر زرین آبادی رئیس هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و جمعی از مسئولان دانشگاهی و شهری این استان برگزار شد.