در روز پایانی هفتادو یکمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد /4/

تصویر مطلب روایت مدیران کل تشکل های سیاسی دانشجویی،بین الملل و روابط عمومی از مصوبات کمیسیون‌های تخصصی اجلاس
  • جمعه 20 اسفند 1395
در دومین روز از هفتادو یکمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه حجت الاسلام و المسلین نمازی، دکتر ابراهیمی و دکتر منوری به ارائه گزارشی از کمیسیون تخصصی که روز گذشته با حضور روسای واحدها برگزار شد، پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی، حجت الاسلام نمازی مدیرکل تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در هفتاد و یکمین اجلاس مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد تشکل های دانشگاه اظهار داشت:در مورد ضرورت و اهمیت تشکل ها گاهی یک مطلب غیر واقعی چنان حاشیه هایی درست می کند که گاهی تمام زحمات دیده نمی شود.در واقع در خصوص بحث تشکل ها اگر وقت نگذاریم و برنامه ریزی نکنیم به اهداف خود نخواهیم رسید.
وی عنوان کرد: ما در تشکل ها سلیقه سیاسی خود را دخالت نخواهیم داد و در برگزاری جلسات سعی بر ارایه پیشنهادات و انتقادات توسط اعضای تشکل ها را داریم.
نمازی یادآور شد: در راستای جمع بندی هفتاد و یکمین اجلاس مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تمام موارد پیشنهادی را بررسی کرده و در کمیسیون بحث و رسیدگی کردیم .

وی افزود: تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی،۱۱۰تشکل فعال، ۳۰تشکل فعال اساتید، ۹۰هیات مذهبی و ۳ اتحادیه دارد.
مدیرکل تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه درصدد هستم با معاونت های فرهنگی و مدیران روابط عمومی دانشگاه ارتباط بهتر و بیشتری را داشته باشیم، خاطر نشان کرد:در این راستا هرچه ارتباط ما با تشکل های دانشجویی دوستانه تر و بیشتر شود در مدیریت فضای دانشگاه تغییرات قابل توجهی روی خواهد داد.

کمیسیون تخصصی امور بین الملل/تهیه بخشنامه اصول و ضوابط همکاری ها و روابط بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر ابراهیمی مدیرکل اموربین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به عملکرد این اداره کل، گفت: تاسیس مرکز فرهنگ ایران و زبان فارسی در دفتر دانشگاه آزاداسلامی در مسکو، گنجاندن بند آموزش زبان و ادبیات فارسی در تفاهم نامه ها، کسب کرسی ریاست انجمن آسایهل تا سال 2018 توسط دانشگاه از جمله عملکرد این حوزه است.

وی به تهیه، تصویب و شروع برنامه ده ساله حوزه بینالملل از فروردین 95 با توجه به سند راهبردی حوزه بین الملل
اجلاس 70، همکاری واحدهای دانشگاه در قالب شبکه بین الملل اجلاس 71 و تأسیس دفاتر دانشگاه در کشورهای آلمان، ایتالیا و روسیه اشاره کرد و افزود: تسریع و روان سازی فرایند پذیرش دانشجویان غیرایرانی و ایجاد سامانه سه زبانه پذیرش دانشجویان غیرایرانی نیز انجام شده است.

ابراهیمی با اشاره به مصوبات کمیسیون اموربین الملل، اظهارکرد:تهیه بخشنامه روش یکنواخت میزبانی از هیأت های خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی،تهیه بخشنامه اصول و ضوابط همکاری ها و روابط بینالمللی دانشگاه آزاد اسلامی و راه اندازی سامانه پیگیری تفاهم نامه های بین المللی از جمله مصوبات کمیسیون است.

مصوبات کمیسیون تخصصی روابط عمومی/تصویب طرح جامع تبلیغات و مراسم با رویکرد اقتصاد دانش بنیان

دکتر حسین منوری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تصویب طرح جامع تبلیغات و مراسم با رویکرد اقتصاد دانش بنیان در کمیسیون تخصصی روابط عمومی، گفت: تبلیغات موثر و هم افزا در بدنه دانشگاه با هدف تببین خدمات دستاردهای کلیه بخش ها با هدف روشن سازی و جذب مخاطب و جلوگیری از هجمه ها و سیاه نمایی علیه
دانشگاه و برند سازی محصولات ، طرح ها و خدمات وامکانات دانشگاه،درآمدزایی از طریق اجاره فضاهای تبلیغاتی ، سالن ها و سایر امکانات و تهاتر با شرکت های مجری و کاهش هزینه ها از جمله هزینه های تبلیغاتی و هزینه های مراسم و همایش ها با جذب اسپانسر در جهت کسبدرآمد، کاهش هزینه، هم افزایی و افزایش تاثیر تبلیغات از جمله اهداف این طرح است.

وی افزود: همچنین مصوب شد کلیه آگهی های مزایده و مناقصه واحدهای دانشگاهی به صورت رایگان در سایت سازمان مرکزی درج شود.

دکتر منوری تصویب ایجاد مرکز افکار سنجی دانشگاه آزاداسلامی با همکاری و تعامل روابط عمومی دانشگاه با استفاده از
ظرفیت اساتید دانشکده های علوم ارتباطات اجتماعی را از دیگر مصوبات این کمیسیون عنوان کرد.