در جلسه شورای سازمان سما تصویب شد:

تصویر مطلب احداث دو مدرسه سما در مناطق محروم و مرزی استان سیستان و بلوچستان/ تشکیل شورای تربیت بدنی و سلامت در سازمان سما/تصویب بودجه سازمان سما در سال 96
  • سه شنبه 24 اسفند 1395
جلسه هیات رییسه و شورای سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر میرزاده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) گفت: آیت الله هاشمی علاقه بسیاری به سازمان سما داشت و ایشان همواره به ساخت مدارس در مناطق محروم و کم برخوردار تاکید داشتند.

دکتر میرزاده با بیان اینکه یکی از ویژگی های دانشگاه آزاد اسلامی برداشتن بار از دوش دولت در حوزه آموزش عالی است، گفت: در همین راستا طی تفاهم صورت گرفته با دکتر آشتیانی وزیر آموزش و پرورش مقرر شد تا تفاهم نامه ای که در دوران دکتر فانی منعقد شده بود را اجرایی کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اجرای طرح تحول در دانشگاه آزاد اسلامی، از آنجایی که ٩٦درصد رشته ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون هستند ، با اجرای این طرح ظرفیت بسیاری از آموزشکده های سما خالی می ماند که این آموزشکده ها می توانند به مدارس سما تغییر وضعیت دهند.

وی با بیان اینکه توسعه سازمان سما را باید در مدارس آن دید، گفت: سازمان سما برای حفظ و بقای خود باید خدمات آموزشی را گسترش دهند ، در همین راستا سازمان سما باید قوی تر، جدی تر و وسیع تر عمل کند.

مصوبات جلسه

دکتر زرهانی رییس سازمان سما دانشگاه‌آزاداسلامی در خصوص مصوبات بیست و هشتمین جلسه شورای سازمان سما گفت: اولین مصوبه این جلسه تصویب برنامه و بودجه سال 1396 سازمان سما بود که به مبلغ 431 میلیارد تومان شامل بودجه ستاد، مدارس و آموزشکده ها به تصویب رسید.

رییس سازمان سما دانشگاه‌آزاداسلامی افزود: کمک به تاسیس و احداث دو مدرسه سما در مناطق محروم و مرزی استان سیستان و بلوچستان با مشارکت خیرین از دیگر مصوبات این جلسه بود که به پیشنهاد اعضا مقرر شد به صورت هیات امنایی توسط سازمان سما اداره شود.

زرهانی در خصوص سومین مصوبه این جلسه گفت: سومین مصوبه دستورالعمل تشکیل شورای تربیت بدنی و سلامت در سازمان سما بود که براساس آن هم مدارس ورزش و هم طرح سلامت الکترونیک در مدارس امسال با قوت بیشتر اجرا خواهد شد.

وی اظهار داشت: تصویب منشور کمیته حسابرسی در سازمان سما بعنوان بازوی مشورتی رییس سازمان و رییس دانشگاه از دیگر مصوبات این جلسه بود که با رای اعضا به تصویب رسید، از اهداف کمیته حسابرسی سازمان سما نظارت برنحوه هزینه ها و مساعدت در تنظیم اسناد است.

رییس سازمان سما دانشگاه‌آزاداسلامی به آخرین مصوبه این جلسه اشاره کرد و افزود: همچنین انتخاب خزانه دار سازمان سما با رای اعضا به رییس دانشگاه‌آزاد اسلامی و رییس سازمان سما تفویض اختیار شد.