دکتر واشقانی فراهانی خبر داد

برگزاری ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان در خردادماه

تصویر مطلب برگزاری ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان در خردادماه
  • شنبه 26 فروردین 1396
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی استان کردستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی با اشاره به زمان برگزاری این دوره از مسابقات ملی رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام این دوره از مسابقات که از 1 اسفندماه سال 95 آغاز شده تا 15 اردیبهشت سال جاری ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه این مسابقات در تاریخ 2و 3 خردادماه برگزار می شود، افزود: این مسابقات در 4 بخش ربات های صنعتی، ربات های پرنده، ربات های نمایشی و ربات های جنگجوی سنگین وزن برگزار می شود.

دکتر واشقانی فراهانی خاطر نشان کرد: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مشارکت در این مسابقات به آدرس www.Robo6.iausdj.i مراجعه کنند.