دکتر میرزاده:

امیدواریم با حضور حداکثری مردم انتخابات ریاست جمهوری به خوبی برگزار شود

تصویر مطلب امیدواریم با حضور حداکثری مردم انتخابات ریاست جمهوری به خوبی برگزار شود
  • شنبه 26 فروردین 1396
عضو هیات اجرایی مرکزی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان اینکه در جریان تحولات و اقداماتی که توسط وزارت کشور انجام شده هیات های اجرایی مستقر شدند، گفت: امیدواریم با حضور حداکثری مردم عزیزمان این دوره انتخابات ریاست جمهوری هم به خوبی برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایسکانیوز، دکتر حمید میرزاده یکی از اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و رییس دانشگاه آزاد اسلامی پس از بازدید از ستاد انتخابات در جمع خبرنگاران، گفت: طبق قانون، هیات اجرایی انتخابات مرکزی ریاست جمهوری 11 نفر هستند که چهار نفر اشخاص حقوقی و 7 نفر اشخاص حقیقی هستند که انتخاب شدند و ارتباطی به مسوولیت آنها ندارد.

وی افزود: 4 نفر از اشخاص حقوقی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور، حجت الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات و یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی هستند.

دکتر میرزاده گفت: بعد از انتخاب هیات اجرایی مرکزی، جلسه ای برای انتخاب دبیرهیات اجرایی و دبیرستاد انتخابات کشور در روز 27 اسفند برگزار شد. امروز هم در جریان تحولات و اقداماتی که انجام شده توسط وزارت کشور در آنجا هیات های اجرایی مستقر شدند و آگاهی های لازم را برای اجرای انتخابات به شکل شفاف و قانونی کسب کرده اند، لذا از این بابت هیچ گونه مشکلی برای اجرای انتخابات نیست و ما امیدواریم با حضور حداکثری مردم عزیزمان این دوره انتخابات ریاست جمهوری هم به خوبی برگزار شود.