اطلاعیه برگزاری کلاسهای آمادگی آزمون EPT

تصویر مطلب اطلاعیه برگزاری کلاسهای آمادگی آزمون EPT
  • چهارشنبه 30 فروردین 1396
  • 2087
بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان حضور در کلاس های آمادگی آزمون EPT می رساند اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری بیست و سومین دوره این کلاس ها کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری بیست و سومین دوره این کلاس ها در سه جلسه ۶ ساعته در روزهای جمعه و جلسه آخرفقط پنج شنبه از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۵:۰۰ ( جمعه ۱ اردیبهشت ماه - جمعه ۸ اردیبهشت ماه و پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ) نموده است.

متقاضیان باید با مراجعه به سایت English.iau.ac.ir از طریق منوی ثبت نام اقدام به ثبت نام نموده و ضمنا مبلغ 2 میلیون ریال به شماره حساب ۱۱۸۸۸۱۱۱/۳۸ بانک ملت بنام دانشگاه آزاد اسلامی واریز و تصویر فیش بانکی خود را هنگام ثبت نام آنلاین در محل مشخص ارسال نمایند.

لازم به ذکر است داوطلبانی که تصویر فیش واریزی را ارسال نکنند نمی توانند در کلاس حضور یابند. محل برگزاری کلاس ها (خیابان حافظ ـ بعد از پل دوم «بعد از تقاطع جمهوری و حافظ» ـ روبروی بورس اوراق بهادار ـ ساختمان فرهیختگان) است .

مهلت ثبت نام : تا تاریخ ۳۱ فروردین ماه ۹۶ ساعت ۱۰ صبح- (لازم به توضیح میباشد به دلیل محدود بودن ظرفیت کلاسها به محض اتمام ظرفیت کلاسها ثبت نام متوقف خواهد شد)

نکته مهم : لطفا اصل فیش واریزی را در جلسه اول کلاس به مسئول مربوطه مستقر در محل برگزاری کلاسها تحویل نمائید.