با حضور معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد

تصویر مطلب بهره‌برداری از ساختمان آموزشی آیت‎الله هاشمی و ورزشگاه فرهیختگان واحد بوئین‎زهرا
  • جمعه 1 اردیبهشت 1396
ورزشگاه فرهیختگان و ساختمان آموزشی پژوهشی آیت‎الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‎زهرا به بهره‌برداری رسیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روز گذشته در مراسمی ورزشگاه فرهیختگان و ساختمان آموزشی پژوهشی آیت‎الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‎زهرا با حضور محسن هاشمی رفسنجانی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد استان قزوین، دکتر رضا شعبان‌نژاد رئیس این واحد و قدرت‌الله علیخانی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به بهره‌برداری رسیدند.

ساختمان آموزشی، پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا در چهار طبقه ساخته شده و 6 هزار و 440 مترمربع فضای آموزشی دارد و ساخت آن حدود دو سال زمان برده است.»