نصب نخستین جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند خورشیدی در واحد بجنورد

تصویر مطلب نصب نخستین جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند خورشیدی در واحد بجنورد
  • چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396
نخستین جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند خورشیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد نصب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند خورشیدی مقابل ساختمان اداری واحد بجنورد نصب شد.

جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند، شامل یک پنل خورشیدی ۸۰ واتی به همراه یک شارژ کنترلر ۱۰ آمپری به منظور کنترل جریان شارژ و دشارژ باتری و یک باتری با ظرفیت ۶۵ آمپرساعت بوده که در یک پایه و باکس استیل جانمایی شده است.

بر روی بدنه این جایگاه ۴ پورت USB قرار دارد که دانشجویان می‌توانند با استفاده از این پورت‌ها گوشی همراه یا تبلت خود را شارژ کنند.

این محصول با استفاده از انرژی خورشیدی و ذخیره آن در طول روز علاوه بر قابلیت روشنایی، توانایی شارژ انواع تلفن همراه و تبلت را به همراه دارد.

طراح و مجری ساخت جایگاه روشنایی و شارژ موبایل هوشمند، مهندس مجید خسروی طناک است؛ طراحی این جایگاه ۱۱ ماه به طول انجامید.