علوی‌فاضل در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد

تصویر مطلب تشریح جزئیات انتخاب رشته آزمون دکتری دانشگاه آزاد/ ظرفیت پذیرش حداکثر 12 هزار نفر
  • شنبه 9 اردیبهشت 1396
سخنگوی دانشگاه آزاد از آغاز مهلت انتخاب رشته برای داوطلبان دکتری سال ۹۶ دانشگاه آزاد از امروز خبر داد و گفت: نتایج انتخاب رشته داوطلبان اوایل خرداد اعلام می‌شود.

مجتبی علوی‌فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: دفترچه آزمون دکتری دانشگاه آزاد از سوی وزارت علوم و سازمان سنجش کنترل و تائید شده و بر روی سایت مرکز آزمون این دانشگاه قرار گرفته است، انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته نیز از بعدازظهر امروز آغاز می‌شود که هر داوطلب می‌تواند 40 انتخاب از کد رشته‌ای که در آزمون آن شرکت کرده، داشته باشد.

وی افزود: داوطلبان ثبت‌نام در دوره‌های دکتری بدون آزمون نیز در صورتی که واجد شرایط باشند می‌توانند انتخاب رشته کنند، از شرایط اولیه شرکت در دوره‌های بدون آزمون این است که داوطلبان علوم انسانی باید معدل بالای 18.5 و داوطلبان سایر گروه‌ها باید معدل بالای 17.5 داشته باشند و داشتن نمره پایان نامه بالای 18 و گذراندن دوره ارشد در حداکثر 6 ترم از شرایط دیگر این دوره است.

علوی فاضل ادامه داد: نتایج انتخاب رشته داوطلبان اوایل خرداد اعلام می‌شود که در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد مصاحبه‌ها انجام و نتایج نهایی نیمه دوم شهریور اعلام می‌شود و ظرفیت پذیرش نیز حداکثر 12 هزار نفر است.