وقتی کمک به مردم مناطق محروم باعث اختراع «آبگرمکن خورشیدی» می‌شود

تصویر مطلب وقتی کمک به مردم مناطق محروم باعث اختراع «آبگرمکن خورشیدی» می‌شود
  • دوشنبه 25 اردیبهشت 1396
«آبگرمکن خورشیدی کیفی» اختراع دانش‌آموز رشته حسابداری هنرستان سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ششمین جشنواره مخترعین دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیاد نخبگان پهنه دماوند به عنوان یکی از برگزیدگان بخش سازمان سما انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌آزاد اسلامی و به نقل از آنا، حسین محمدی درباره اختراع خود می‌گوید: «سه سال است که کارهای تحقیقاتی خود را آغاز کرده‌ام، آشنایی با مناطق محروم و سختی مردم برای تهیه آب گرم، من را به فکر ساخت آبگرمکنی واداشت که بدون نیاز به برق یا گاز بتواند آب گرم مردم این مناطق را تامین کند.»

این دانش‌آموز مخترع ادامه می‌دهد: «بعد از پیاده کردن ایده‌ام روی کاغذ، مراحل ساخت آبگرمکن خورشیدی را آغاز کردم و تصمیم گرفتم آن را در ابعاد یک کیف و قابل حمل بسازم که در این راستا موفق به ساخت آبگرمکن خورشیدی شدم.»

محمدی با قدردانی از نقش پدر و مادر خود و معلمان آموزشکده سما اراک در پیشرفت‌هایش گفت: «تلاش دارم این آبگرمکن خورشیدی را توسعه داده و روی آن سنسورهایی نصب کنم که با حرکت خورشید تغییر مکان بدهد.»