با پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی (5)

تصویر مطلب پژوهشگر واحد نجف آباد: تعمیر و نگهداری دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی در اولویت قرار گیرد
  • سه شنبه 26 اردیبهشت 1396
اکبر چمی کارشناس آزمایشگاه واحد نجف آباد با بیان اینکه تا کنون بیش از 10 مقاله علمی-پژوهشی در مجلات ISI به چاپ رسانده ام، گفت: تعمیر و نگهداری دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، چمی با تاکید بر اینکه در امر پژوهش انگیزه های فردی و محیط نیز تاثیر گذار است، اظهارکرد: به نظر می رسد اگر اعضای هیات علمی در گرنت هایی که از صنایع دریافت می کنند دانشجویان را مشارکت دهند و گرنت ها را وارد ساختار پژوهشی دانشگاه ها کنند، دانشجویان بسیاری جذب امور پژوهشی می شوند.

وی افزود: بسیاری از دانشجویان دوره کارشناسی تمایل زیادی به کارهای پژوهشی دارند اما به علت بالا بودن هزینه ها از آن منصرف می شوند.

چمی درباره مشکلات و موانع موجود در کارهای پژوهشی تصریح کرد: در آزمایشگاه های دانشگاه دستگاه های پیشرفته ای وجود دارد که با مشکل تعمیر و نگهداری آنها روبرو هستیم. امیدوارم مسئولان دانشگاه نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.