دکتر نوریان خبر داد:

گامی دیگر در توسعه علوم پزشکی / تاسیس سازمان علوم پزشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی

تصویر مطلب گامی دیگر در توسعه علوم پزشکی / تاسیس سازمان علوم پزشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396
دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه ‌آزاد اسلامی از تاسیس سازمان علوم پزشکی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ‌آزاد اسلامی، دکتر نوریان در جلسه شورای استان مازندران گفت: در راستای تحقق اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر رهنمودهای رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه و به منظور توسعه رشته های پزشکی و ورود دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های فلوشیپ و تخصصی، سازمان علوم پزشکی دانشگاه‌ آزاد اسلامی تاسیس می شود.

سرپرست دانشگاه‌آزاد اسلامی با بیان اینکه سازمان مذکور سازمانی مستقل خواهد بود که رئیس آن همسطح معاون رئیس دانشگاه است، گفت: براین اساس در استان ها و مراکزی که دارای رشته پزشکی هستند، زیرمجموعه های وابسته به این سازمان، با لحاظ ضوابط لازم و عدم افزایش پست های سازمانی، تحت نظارت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فعال خواهد شد.

وی با بیان اینکه ان‌شاءالله تاسیس این سازمان نقطه عطف بزرگی در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: تاسیس سازمان علوم پزشکی دانشگاه‌آزاد اسلامی جهشی دیگر در توسعه علوم پزشکی شامل پزشکی عمومی و تخصصی، دندانپزشکی، داروسازی، پیراپزشکی، ‌پرستاری و تربیت نیروهای متخصص و کارآمد در این شاخه ها خواهد بود.