دکتر نوریان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس:

سند آمایش آموزش دانشگاه آزاد اسلامی هماهنگ با وزارت علوم پیش می‌رود

تصویر مطلب سند آمایش آموزش دانشگاه آزاد اسلامی هماهنگ با وزارت علوم پیش می‌رود
  • سه شنبه 9 خرداد 1396
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای تکمیل سند آمایش آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: سند آمایش آموزش دانشگاه آزاد اسلامی را هماهنگ با سند آمایش وزارت علوم پیش می‌بریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، علی‌محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به استراتژی‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی، آموزش، بین‌الملل، فرهنگی گفت: یکی از استراتژی‌های دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید، توجه به امر آموزش کیفی است که در این راستا توسعه تحصیلات تکمیلی در راستای برنامه توسعه کشور را در دستور کار داریم.

وی افزود: همچنین تکمیل سند آمایش آموزش عالی یکی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید است که هماهنگ با وزارت علوم پیش می‌بریم و تکمیل این سند بستگی به پیشرفت کار در وزارت علوم دارد.

نوریان اظهار داشت: رعایت استانداردهای آموزشی و پژوهشی و توسعه رشته‌‌های متناسب با فرصت‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای نیز از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است.