معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:

طراحی نرم‌افزار اصالت‌سنجی پایان‌نامه های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب طراحی نرم‌افزار اصالت‌سنجی پایان‌نامه های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 20 خرداد 1396
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نرم‌افزار اصالت‌سنجی پایان‌نامه ها  و شناسایی تقلب‌های علمی در این دانشگاه تدوین شده و امیدواریم به زودی بتوانیم از این نرم‌افزار استفاده کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، مرتضی موسی خانی گفت: نرم‌افزار مربوط به تعیین تقلب‌های علمی در این دانشگاه تدوین شده و درحال فعالیت بر روی آن هستیم تا این نرم‌افزار توسعه یابد و نهایی شود.

وی افزود: این نرم‌افزار نهایی شده و به زودی بارگذاری خواهد شد تا بتوانیم در آینده نزدیک از آن به صورت کامل استفاده کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: پایان نامه‌های دانشجویان در این نرم‌افزار بارگذاری می شود و براین اساس ارزیابی بر روی متون پایان نامه انجام خواهد شد.

موسی خانی تاکید کرد: تقلب علمی یک موضوع جهانی است و باید برای کاهش این امر رعایت اصول اخلاقی تبلیغ شود.