نیازآذری خبر داد:

تصویر مطلب رقابت 13 هزار داوطلب دکتری تخصصی برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران
  • یکشنبه 28 خرداد 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران درخصوص آغاز مصاحبه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از 18 تیر گفت: مصاحبه داوطلبان مجاز در این دانشگاه از چهارشنبه 21 تیرماه آغاز و تا 24 تیر ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در نشست مدیران گروه‌های آموزشی مقطع دکتری تخصصی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در واحد ساری برگزار شد، گفت: استان مازندران به لحاظ جمعیت مصاحبه شوندگان، پس از استان‌های تهران و اصفهان با حدود 13 هزار داوطلب، در جایگاه سوم دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار و ارزش و نمره مصاحبه هر داوطلب برای انتخاب رشته محل‌های همان استان منظور می‌شود، گفت: اگر داوطلبی قصد دارد استان‌های دیگر را نیز انتخاب کند، باید در جلسه مصاحبه در آن استان براساس زمان‌بندی حضور یابد زیرا نتیجه مصاحبه در یک استان به منزله نتیجه و اعتبار مصاحبه برای کل کشور نیست.

رئیس واحد ساری با تاکید بر حضور منظم و به موقع اعضای تیم‌های مصاحبه، به مدیران گروه‌های آموزشی گفت برای انتخاب اعضای تیم مصاحبه از افراد به ترتیب با درجه علمی استاد، دانشیار و استادیار حائز شرایط بهره گیرند.

هفت واحد دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مجری مقطع دکتری تخصصی است

نیازآذری با بیان اینکه در استان مازندران هفت واحد مجری مقطع دکتری تخصصی است، گفت: واحدهای ساری، آمل، بابل، قائمشهر، نور، چالوس و تنکابن واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی هستند.

وی با بیان اینکه همه مصاحبه‌ها در واحد ساری برگزار می‌شود، افزود: حدود 400 نفر از اعضای هیات علمی از واحدهای استان در ایام مصاحبه همکاری دارند که همه امکانات رفاهی برای حضور این همکاران در نظر گرفته شده و مصاحبه بصورت همزمان در سه دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پزشکی واحد ساری و در قالب گروه‌های تخصصی برگزار می‌شود.

فعالیت 1700 عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

وی ادامه داد: حدود 1700 عضو هیات علمی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حال فعالیت هستند که بیشتر آنان مرتبه علمی استادیاری و بالاتر دارند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با تاکید بر اینکه مدیران گروه‌های آموزشی از ظرفیتهای علمی کلیه واحدهای استان برای تکمیل کادر علمی بهره گیرند، افزود: افرادی که انتخاب می شوند باید مجرب، متخصص و صاحب نظر باشند.

وی درباره نحوه مصاحبه و ارزیابی داوطلبان با آزمون و بدون آزمون بر اساس فرم‌های مشخص توضیحاتی گفت: تیم مصاحبه باید در بررسی و ارزیابی داوطلبان براساس فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های فناورانه، ثبت اختراعات و ارائه مدارک زبان معتبر دقت فراوانی داشته باشد.

نیازآذری با بیان اینکه 50 درصد ارزش نمره به مصاحبه اختصاص می یابد، ادامه داد: 20 نمره بر اساس سوابق علمی و پژوهشی و 30 نمره بر اساس میزان پاسخگویی و توانایی افراد در ارائه مطالب و تسلط به زبان خارجی است.

وی بر لزوم اطلاع‌رسانی شفاف، سریع و همکاری واحدهای استان با کلیه امکانات ارتباطی مختلف تاکید کرد.