رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم :

دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالایی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس دارد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالایی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس دارد
  • یکشنبه 28 خرداد 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با تاکید بر اینکه خدمت به آرمان های مقدس شهدا، نهایت افتخار و توفیق است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت بالایی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی واحد قم، دکترمحمدرضا یوسفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در دیدار با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس این استان اظهار داشت: هر کدام از شهدای بزرگوار این نظام اسلامی امامزادگان عشقند و همچون ستاره ای فروزان در جامعه پرتو افکنی می کنند.

وی افزود: اگر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیشتر و گسترده تر شود، مشکلات و ناهنجاری ها کمتر خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه امروز دشمنان صهیونیستی از فرهنگ ایثار و شهادت در هراسند، گفت: آنها به زعم باطل خود سعی می کنند در راستای عاشورازدایی و اسلام هراسی، به فرهنگ انتظار مهدوی در باورهای جامعه خدشه وارد کنند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا، گفت: ایشان می فرمایند زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست. این رهنمود ارزشمند نشان دهنده اهمیت حفظ و نشر فرهنگ عاشورایی ایثار و شهادت است.

یوسفی تصریح کرد: نگاه استراتژیک و بنیادین ما امروز حفظ این فرهنگ ذی قیمت و متعالی است زیرا موجب تقویت امنیت کشور در برابر انواع هجمه ها شده است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت و آمادگی بالایی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برخوردار است، گفت: تنظیم دانشنامه دفاع مقدس، راه اندازی رشته ادبیات پایداری در مقطع کارشناسی ارشد، ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس، معرفی پایان نامه ها، ساخت انیمیشن، بازی های رایانه ای، فیلم کوتاه، رمان نویسی و برگزاری مسابقات عکس وفیلم در راستای نشر دستاوردهای سال های حماسه و ایثار از جمله برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در این زمینه است.

یوسفی با اشاره به اینکه امروز حرکت جبهه مقاومت در کشورهای مختلف در راستای حماسه دفاع مقدس است، گفت: دفاع مقدس به مثابه یک دانشگاه با عرصه های مختلف و جهانی است و ثبت و نشر آثار آن در تاریخ بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به وجود قبور مطهر دو شهید بی نشان در دانشگاه آزاد اسلامی قم، گفت: مزار مطهر شهدا زیارتگاه عاشقان است و باید بدون شعارزدگی، در زمینه کرامات شهیدان تولید محتوای علمی، ادبی و هنری داشته باشیم زیرا خدمت به آرمان های شهدا کمال افتخار است و در غیر اینصورت در برابر خداوند متعال و خون مطهر شهدا شرمنده خواهیم بود.

در این دیدار مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم گزارشی از ساختار هیئت امنایی، فعالیت ها و برنامه ها و سازمان های تخصصی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سطح کشور و اداره کل حفظ آثار در استان قم ارائه کرد.