تصویر مطلب آزمایشگاه مجهز بتن از مشخصه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی/ تأسیس شرکت دانش بنیان با موضوع هوش محاسباتی
  • شنبه 24 تیر 1396
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی گفت: آزمایشگاه مجهز بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی برای دانشجویان رشته های مهندسی مقطع تحصیلات تکمیلی، به عنوان یکی از مشخصه های این واحد دانشگاهی محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرانزلی، مصطفی اعتمادی جوریابی، به فعالیتهای پژوهشی این واحد اشاره کرد و گفت: تأسیس شرکت دانش بنیان با موضوع فعالیت هوش محاسباتی، فعال سازی انجمن های علمی دانشجویی، تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی با هدف همکار استاندارد شدن تمامی آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در دستور کار ما قرار داشته و جزو اولویت های کاری ما در سال جاری است.

وی با اشاره به فعالیت آزمایشگاه بتن برای دانشجویان رشته های مهندسی در مقطع تحصیلات تکمیلی گفت: این آزمایشگاه بسیار مجهز بوده و به عنوان یکی از مشخصه های این واحد دانشگاهی محسوب می شود.

دکتر اعتمادی جوریابی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، نقشی انکارناپذیر در گسترش و فراگیر شدن آموزش عالی در سطح کشور داشته است، گفت: بی تردید این توسعه کمی همواره باید با رشد کیفی و تولید علم همراه باشد. لذا افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه سبب جذب افراد توانمند و تربیت نیروی انسانی متخصص و درنهایت تبدیل علم به فناوری خواهد شد.

وی ادامه داد: کشف استعدادها و جذب نخبگان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و به کارگیری آنان در امر آموزش و پژوهش، سبب ماندگاری این فرهیختگان در کشور و انجام پژوهش های هدفمند و کاربردی شده و می تواند دانشگاه را به عنوان یک برند آموزشی و پژوهشی به جوانان این مرز و بوم معرفی نماید.

ب 2602