رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی:

تصویر مطلب رقابت بیش از 8 هزار داوطلب دکتری تخصصی برای ورود به دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی
  • شنبه 24 تیر 1396
رقابت بیش از 8 هزار داوطلب دکتری تخصصی برای ورود به دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی از روز سه شنبه 27 تیرماه96 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اعلام این خبر گفت: مصاحبه داوطلبان مجاز در این دانشگاه از روزسه شنبه 27 تیر آغاز می‌شود و تا 31تیر ادامه دارد.

دکتر نظام آبادی اظهار داشت: مصاحبه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی تاکنون در تهران انجام می‌شد و از بین دانشجویان، افراد اصلح را برای مقطع دکتری انتخاب می کردند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تدبیر و حسن اعتماد مجموعه مدیریتی جدید در دانشگاه، این اعتبار بزرگ را به استان‌ها داده است که باید این فرصت را مغتنم شمرده و بر اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیافزاییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی به لحاظ جمعیت مصاحبه شوندگان پس از استان‌های تهران، اصفهان، مازندران و استان آذربایجان شرقی با بیش از 8 هزار داوطلب در جایگاه پنجم دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار و ارزش و نمره مصاحبه هر داوطلب برای انتخاب رشته محل‌های همان استان منظور می‌شود، گفت: اگر داوطلبی قصد دارد استان‌های دیگر را نیز انتخاب کند باید در جلسه مصاحبه در آن استان براساس زمان‌بندی حضور یابد زیرا نتیجه مصاحبه در یک استان به منزله نتیجه و اعتبار مصاحبه برای کل کشور نیست.

رئیس واحد اراک با بیان اینکه انتخاب اعضای تیم مصاحبه کننده از اعضای هیأت علمی با درجه علمی استاد، دانشیار و استادیار هستند،گفت: اعضای تیم‌های مصاحبه کننده حضور منظم و به موقع خواهند داشت.

7 واحد دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی مجری مقطع دکتری تخصصی است

نظام آبادی با بیان اینکه در استان مرکزی 7 واحد مجری مقطع دکتری تخصصی است، گفت: واحدهای اراک، ساوه، خمین، نراق، محلات،آشتیان و واحدتفرش، واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی در استان مرکزی هستند.

وی گفت: همه مصاحبه‌ها در مرکزاستان برگزار می‌شود و حدود 213 نفر از اعضای هیأت علمی از واحدهای استان در ایام مصاحبه همکاری دارند که همه امکانات رفاهی برای حضور این همکاران در نظر گرفته شده و مصاحبه به‌صورت همزمان در پنج دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی ،مدیریت،علوم پایه ودانشکده کشاورزی واحد اراک و در قالب گروه‌های تخصصی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر انتخاب افراد تیم مصاحبه بر اساس تخصص و تجربه برای گرایش‌های مختلف در رشته‌های متجانس گفت: مسئولیت بزرگ جنبش علمی بر عهده استادان در دانشگاه نهاده شده است و استادان در این حرکت بزرگ که چرخ علمی کشور را به حرکت در می‌آورد نقش مهمی دارند که باید همه افراد بر اساس ضوابط و بدور از هرگونه اعمال سلیقه و روابط با دقت بیشتر به وظایف خود پایبند باشند.

فعالیت قریب به 900 عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

وی ادامه داد: قریب به 900 عضو هیأت علمی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حال فعالیت هستند که بیشتر آنان مرتبه علمی استادیاری و بالاتر دارند.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه مدیران گروه‌های آموزشی از ظرفیت های علمی کلیه واحدهای استان بهره گرفته و اساتید حاضر در جلسه مصاحبه لزوما از واحدهای مجری دکتری تخصصی نیستند بلکه سعی بر استفاده از اعضای هیات علمی مجرب و متخصص و صاحب نظر در فرایند انجام مصاحبه شده است.

وی درباره نحوه مصاحبه و ارزیابی داوطلبان با آزمون و بدون آزمون بر اساس فرم‌های مشخص گفت: تیم مصاحبه باید دقت فراوانی در بررسی و ارزیابی داوطلبان براساس فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های فناورانه، ثبت اختراعات و ارائه مدارک زبان معتبر داشته باشد.

نظام آبادی با بیان اینکه 50 درصد ارزش نمره مصاحبه است، ادامه داد: 20 نمره بر اساس سوابق علمی و پژوهشی و 30 نمره بر اساس میزان پاسخگویی و توانایی افراد در ارائه مطالب و تسلط به زبان خارجی است.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دعوت شدگان به مصاحبه آزمون سراسری دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: داوطلبان باید طبق جدول زمان بندی هر رشته، نسبت به حضور در دانشگاه اقدام نمایند و جهت اطلاع از زمان ومکان برگزاری مصاحبه ها واطلاعیه های مرتبط به وب سایت دانشگاه آزاداسلامی اراک(http://iau-arak.ac.ir/fa) یا کانال تلگرامی دانشگاه(http://telegram.me/priauarak)مراجعه نمایند.

وی بر لزوم اطلاع‌رسانی شفاف، سریع و همکاری کلیه واحدهای استان با کلیه امکانات ارتباطی مختلف تاکید کرد.

ب 2602