کسب دو نشان طلا و یک مدال نقره توسط دانشجوی سما بروجرد

تصویر مطلب کسب دو نشان طلا و یک مدال نقره توسط دانشجوی سما بروجرد
  • شنبه 24 تیر 1396
دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بروجرد و ملی پوش دسته ۱۰۵ کیلوگرم کشورمان در رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جوانان جهان سال 2017 ژاپن با مجموع ۳۶۹کیلوگرم به دو نشان طلا و یک مدال نقره دست پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما، در رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جوانان جهان سال 2017 ژاپن که در سالن ورزشی اوتاسیتی شهرتوکیو با حضور 10 وزنه برداردر گروه A برگزار شد، رضا بیرالوند دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بروجرد و ملی پوش دسته ۱۰۵ کیلوگرم کشورمان با مجموع ۳۶۹کیلوگرم موفق به کسب دو نشان طلا و یک مدال نقره دست شد.

رضا بیرالوند در حرکت ۲ ضرب وزنه‌های۲۰۱ و ۲۰۶ را به ثبت رسانده و دو مدال طلا را نصیب خود نمود، درحرکت یک ضرب نیز با مهار وزنه ۱۶۳ کیلوگرم به مدال نقره رسید .

شایان ذکر است که در مراسم استقبال از این قهرمان سمایی، رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد بروجرد و جمع کثیری از مسوولان شهرستان حضور داشتند.

رضا بیرالوند در مسابقات قهرمانی وزنه برداری جوانان سال ۲۰۱۶ آسیا و در دسته ۹۴ کیلوگرم حرکت یک ضرب وزنه ۱۵۸ کیلوگرم، حرکت ۲ ضرب وزنه ۲۰۷ کیلوگرمی را مهار کرد و با مجموع ۳۶۵ کیلوگرم ۲ مدال طلا و یک مدال نقره به دست آورده بود.

بیرالوند در مسابقات قهرمانی جوانان سال ۲۰۱۶ جهان به میزبانی تفلیس گرجستان، در حرکت یک ضرب ۱۶۱ کیلوگرم، در حرکت ۲ضرب ۲۰۱ کیلوگرم و در مجموع ۳۶۲ کیلوگرم به سه مدال برنز دست یافت.

این وزنه بردار سمایی درمسابقات قهرمانی بزرگسالان سال ۲۰۱۶ آسیا به میزبانی تاشکند ازبکستان، در وزن ۹۴ کیلوگرم نیز در حرکت یک ضرب ۱۶۵ کیلوگرم، در حرکت ۲ ضرب وزنه ۱۹۰ کیلوگرم و در مجموع با ۳۵۵ کیلوگرم در جایگاه پنجم قرار گرفته بود.

ب 2602