تصویر مطلب اخذ گواهی تاییدیه نانو از معاونت علمی ریاست جمهوری توسط دانشگاه آزاد اسلامی رودهن
  • یکشنبه 25 تیر 1396
شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن موفق به اخذ گواهی تاییدیه نانو مقیاس از ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی ریاست جمهوری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی به نقل از واحد رودهن، دکتر میر هاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن با اعلام این خبر گفت: شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد واحد رودهن در راستای توسعه کسب وکار خود موفق شد تاییدیه نانو مقیاس را از معاونت علمی دریافت کند.

میرهاشمی افزود: شرکت رنگین نانو نهال یکی از شرکت های مرکز رشد واحد رودهن است که از آذر ماه 95 در واحد رودهن مستقر شده است و تاکنون موفق به ساخت و تایید هفت محصول در حوزه فناوری نانو رنگ شده است.

مهندس جلال حیدربیگی مدیر مرکز رشد گفت: تاییدیه نانو مقیاس عالی‌ترین درجه علمی کشور در حوزه فناوری است که توسط کریدور خدمات فناوری تا بازار معاونت علمی پس از بررسی محصولات، انجام آزمایشات و بازدید حضوری از خط تولید محصول توسط کارگزاران معاونت علمی به منحصولات شرکت ها اعطا می شود. حیدربیگی افزود: مطابق گواهینامه معاونت علمی شرکت نانو یی رنگین نانو نهال موفق به اخذ این تاییدیه جهت محصولات خود شده است. شرکت رنگین نانو نهال در حال ارزیابی دانش بنیان بوده و اکسترودر تولیدی این شرکت که در فروردین ماه توسط ریاست واحد رونمایی شد نیز در حال طی مراحل اخذ گواهی نانو مقیاس است.

در راستای سیاست‌های حمایتی و مطابق آیین‌نامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه، مرکز رشد واحدهای فناور، واحدهای مستقر را به نمایشگاه های داخلی جهت عرضه محصولات اعزام می‌کند.

شرکت رنگین نانو نهال در حال حاضر در نمایشگاه نانو سئول حضور دارد.