تصویر مطلب نخستین شهر بین‌المللی دانایی، فن‌آوری و رسانه در دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه افتتاح شد
  • دوشنبه 26 تیر 1396
نخستین شهر بین المللی دانایی، فن آوری و رسانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با حضور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و جمعی از مسئولان شهرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد فیروزکوه، نخستین شهر بین المللی دانایی، فن آوری و رسانه تحت عنوان IKTMC ، با حضور دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام دکتر علی‌اصغر رستمی رئیس واحد فیروزکوه، دکتر موسوی رئیس پیامنور مرکز فیروزکوه، اعضای شورای اسلامی شهر، معاونین فرمانداری، آموزش و پرورش، مسئولان سایر ادارات شهرستان و جمعی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان سراسر کشور، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه افتتاح شد.

در این مراسم ابتدا دکتر زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: این مهمترین اقدامی است که در عرصه حمایت از پژوهش و فن آوری در دانشگاه و کشور اتفاق افتاده است.

وی ضمن بیان اهمیت احداث شهر دانایی ادامه داد: از این پس تمامی پژوهشگران و اندیشمندان می توانند ضمن استفاده بهینه از زیرساخت های عالی این شهر از قبیل کارگاه ها، آزمایشگاه ها و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری این مجموعه عظیم علمی، برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان خود نیز از طریق حمایت های مادی و معنوی این مجموعه اقدام کنند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشریح قابلیت های شهر دانایی گفت: هم اکنون صاحبان صنایع و سرمایه داخلی و خارجی علاقه مند هستند که در پروژه های دانش بنیانی که از طریق این مجموعه عرضه می شود، سرمایه گذاری کنند و این یک موقعیت ویژه برای دانشگاه های سراسر کشور است.

وی ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به دلیل ایجاد این فرصت طلایی برای پژوهشگران و اندیشمندان، گفت: از میان دهها مورد ممکن برای احداث شهر دانایی ، فیروزکوه بهترین گزینه بود که انتخاب شد و این یعنی یک توسعه پایدار برای مجموعه این شهرستان فرهنگ دوست و دانشمند پرور.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد بستری مناسب برای رشد اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش را که فرمایش مقام معظم رهبری است، مثبت و راهبردی خواند و گفت: امروز تمامی امکانات دانشگاهی برای ارتقا و جهش پژوهشی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان بسیج شده است.

در ادامه دکتر رستمی، رئیس واحد فیروزکوه نیز از زحمات دکتر زارع و سایر مسئولان دانشگاهی در حمایت از اقدامات انجام شده، تقدیر و تشکر کرد و گفت: همگی وظیفه داریم به توسعه این دانشگاه که یادگار حضرت امام (ره) و آیت اله هاشمی رفسنجانی است، کمک کنیم.

سپس حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، مهندس نیما سراج رئیس شورای اسلامی شهر، کرم اله باطبی عضو شورای اسلامی شهر، سید روح الله حسینی معاون هماهنگی فرمانداری، دکتر موسوی رئیس دانشگاه پیام نور فیروزکوه هرکدام دقایقی کوتاه به نکات مثبت احداث این شهر پرداختند.

این مراسم با بازدید مسئولان از زیرساخت های ایجاد شده در شهر بین المللی دانایی، فن آوری و رسانه، به پایان رسید.