عضو هیات علمی واحد رشت موفق به کسب مقام دوم در جشنواره اختراعات لهستان شد

تصویر مطلب عضو هیات علمی واحد رشت موفق به کسب مقام دوم در جشنواره اختراعات لهستان شد
  • دوشنبه 26 تیر 1396
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در جشنواره بین المللی اختراعات و ابتکارات که در کشور لهستان برگزار شد، مدال نقره این جشنواره را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، دکتر پیمان بیات استادیار گروه آموزش کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گفت: دستگاه تشخیص زودرس سکته مغزی از طریق پردازش تصاویر CT اسکن مغز عمل می کند.

وی در خصوص چگونگی حضور در این جشنواره گفت: اطلاعیه ای از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص برگزاری مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات لهستان ارسال شد. پس از ارائه اختراع به این جشنواره و داوری، دستگاه تشخیص زودرس سکته مغزی از طریق پردازش تصاویر سی تی اسکن مغز، توانست پس از کشور لهستان رتبه دوم را از آن خود سازد.

دکتر بیات تاکید کرد: برای ساخت دستگاه حدود 5 سال زمان صرف شده است. این اختراع می تواند مختل شدن خون رسانی به مغز را از حداقل یک ساعت تا حداکثر سه ماه قبل از بروز حادثه، از طریق تحلیل CT اسکن های انجام شده تشخیص دهد و از بروز سکته در مغز پیشگیری کند.

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در پایان تاکید کرد: این دستگاه آماده خدمت رسانی به تمامی کلینیک ها و بیمارستان ها در ایران و دیگر کشور های جهان است.

لازم به ذکر است این دستگاه دارای شماره ثبت 10200 الف/89 از اداره ثبت اختراع ایران است.