حجت‌الاسلام کلانتری:

«فرهاد رهبر» مدیری انقلابی، دلسوز، فداکار و باسابقه مدیریت موفق و تاثیرگذار است

تصویر مطلب «فرهاد رهبر» مدیری انقلابی، دلسوز، فداکار و باسابقه مدیریت موفق و تاثیرگذار است
  • دوشنبه 26 تیر 1396
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد پیرامون انتخاب «فرهاد رهبر» به عنوان رئیس این دانشگاه گفت: بنده یک شناخت طولانی از وی دارم و با توجه به این شناخت باید بگویم یک مدیر انقلابی، دلسوز، فداکار و باسابقه مدیریت موفق و تاثیرگذار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد، پیرامون انتخاب «فرهاد رهبر» به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بنده یک شناخت طولانی از فرهاد رهبر دارم و با توجه به این شناخت باید بگویم وی یک مدیر انقلابی، دلسوز، فداکار و باسابقه مدیریت موفق و تاثیرگذار است.

عضو شورای مرکزی نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: رهبر به ویژه در دوره مدیریت 7 ساله خود در دانشگاه تهران نشان داد که تعلق به جریانات سیاسی و بازی‌های جناحی و سیاسی و حاشیه‌های مخربی که معمولا برخی مدیران دارند، ندارد و با همه وجود و دربست در اختیار کار مدیریتی قرار می‌گیرد و با شجاعت،‌ تدبیر و کاردانی ماموریت خود را به سرانجام می‌رساند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های خوب رهبر این است که وی را نمی‌شود در قالب یک تفکر جناحی خلاصه کرد بلکه با همه وجود معتقد به انقلاب و نظام اسلامی است و به عنوان یک سرباز فداکار مقام معظم رهبری همواره این را اثبات کرده است.

کلانتری خاطرنشان کرد: رهبر استاد تمام دانشگاه تهران است و رتبه بالایی از لحاظ علمی دارد و به لحاظ برخورد با نسل جوان و دانشجو همانند یک برادر و یک پدر مهربان و دلسوز با دانشجویان و جوانان مرتبط است، با آنها گفت‌وگو و تبادل‌نظر می‌کند و هم‌افزایی و هم‌اندیشی خیلی خوبی دارد که این خودش برای یک مدیر دانشگاهی مهم است که نسل جوان را باور کند و به آن معتقد باشد و خدمت به نسل جوان را برای خود عبادت بداند. این ویژگی‌ها همه در دکتر فرهاد رهبر جمع است.

وی تصریح کرد: رهبر معتقد به اهمیت دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی ایران است و به اهمیت علم و رسیدن به قله‌های علمی معتقد است و حقیقتا در طول دوره مدیریتش در دانشگاه تهران تلاش کرد تا این شاخص‌ها رشد کنند و شکر خدا رشد هم داشته است و همان مسیر در حال استمرار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به اعتقاد بنده انتخاب آقای رهبر به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یک انتخاب مبارک و پر خیر و برکت است و باید به عموم اساتید،‌ دانشجویان و کارکنان شریف دانشگاه آزاد اسلامی تبریک بگویم.

وی تصریح کرد: انشاءالله با همراهی همگانی و پشتوانه عظیم علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس جدید این دانشگاه بتواند گام‌های استواری بردارد و شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی که میوه انقلاب اسلامی است، روز به روز بارورتر و پرثمرتر شود.

کلانتری در رابطه با تصمیم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب رئیس جدید دانشگاه نیز گفت: هیات امنا بعد از تکمیل تعداد اعضا، اولین جلسه خود را برگزار کرد و به خاطر اهمیت موضوع انتخاب ریاست دانشگاه، در این جلسه این مسئله مطرح و فرهاد رهبر به عنوان رئیس دانشگاه مشخص شد.

وی گفت: تغییر و تحولات صورت گرفته در راستای رشد، اعتلا و حرکت شتابنده این دانشگاه برای رسیدن به اهداف عالی خودش است، نه اینکه خدای ناکرده بحث تخریب و یا مقابله با مدیریت‌های سابق مطرح باشد، و ان‌شاءالله با حضور آقای رهبر این اهداف زودتر محقق خواهد شد.