آغاز کلاس‌های آمادگی آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی از 6 مرداد

تصویر مطلب آغاز کلاس‌های آمادگی آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی از 6 مرداد
  • یکشنبه 1 مرداد 1396
اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، زمان برگزاری کلاس‌های آمادگی آزمون EPT را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس اطلاعیه اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی؛ کلاس‌های آمادگی آزمون EPT از جمعه 6 مرداد آغاز می‌شود، این کلاس‌ها در سه جلسه سه‌ساعته در سه هفته برگزار خواهد شد. همچنین مهلت ثبت‌نام تا تاریخ ۵ مرداد است.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت english.iau.ac.ir/ept در این کلاس ها ثبت‌نام کنند. هزینه شرکت در کلاس‌ها نیز 2 میلیون ریال است که باید به حساب دانشگاه آزاد اسلامی واریز شود.

شایان ذکر است کلاس‌های آمادگی آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی در ساختمان فرهیختگان (واقع در خیابان حافظ ـ بعد از پل دوم بعد از تقاطع جمهوری و حافظ ـ روبروی بورس اوراق بهادار ) برگزار می‌شود.