رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی:

شهر دانایی واحد فیروزکوه مکان مناسبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است

تصویر مطلب شهر دانایی واحد فیروزکوه مکان مناسبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است
  • سه شنبه 10 مرداد 1396
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شهر بین المللی دانایی، فناوری و رسانه ای IKTMC مکان مناسبی برای رشد خلاقیت ها و عملیاتی شدن طرح های پژوهشگران جوان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید است و تمرکز ما  بروی فناوری، تجاری سازی  و کارآفرینی می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، در مراسمی از دست اندرکاران و مجریان برگزاری نخستین همایش سلول های بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی با مشارکت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام دهه کرامت، به بازدید مسئولان از جمله دکتر غفوری رئیس هیات نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر غلامعلی منتظرمعاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان و مسئولان شهرستان فیروزکوه از شهر دانایی، فناوری و رسانه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اشاره کرد و گفت: این شهر دانایی دارای امکانات و تجهیزات مدرنی است که همه بازدیدکنندگان به آن اذعان داشتند.

وی ادامه داد: امیدواریم نخبگان و پژوهشگران با استفاده از امکانات شهر دانایی واحد فیروزکوه مشکلات کشور را به بهترین شکل ممکن حل کنند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: شهر بین المللی دانایی، فناوری و رسانه ای IKTMC مکان مناسبی برای رشد خلاقیت ها و عملیاتی شدن طرح های پژوهشگران جوان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید است و تمرکز ما بروی فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی می‌باشد.

وی در پایان از افرادی که در برگزاری این همایش زحمت کشیده اند تشکر و قدردانی کرد.

در پایان با اهدای لوح از تمامی اعضای هیأت اجرائی و هیأت رئیسه همایش قدردانی بعمل آمد.

در این مراسم پروفسور فرهود، استاد و پیشکسوت علوم سلولی پزشکی ایران، دکتر کریم زارع، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دبیر هیأت امنای باشگاه، دکتر سالار زعیمیان، رئیس شرکت هلدینگ و نماینده وزارت بهداشت، دکتر مریم اسلام پناه، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه و عضو هیأت امنای باشگاه، دکتر مریم اسلامی، رئیس همایش و عضو چهره های استعداد درخشان باشگاه، دکتر فاطمه بیگدلی، مدیر روابط عمومی واحد پزشکی و تعدادی از اعضای باشگاه، مسئولین و دست اندرکاران و مجریان برگزاری نخستین همایش سلول های بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی که با مشارکت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار شده بود، حضور داشتند.