تصویر مطلب دانش آموزان سما واحد یزد موفق به کسب مدالهای طلا و برنز در مسابقات قهرمانی تکواندو  ۲۰۱۷ کره جنوبی شدند
  • چهارشنبه 11 مرداد 1396
سه مدال برنز و یک مدال طلا حاصل تلاش دانش آموزان سمایی در مسابقات قهرمانی جهانی تکواندو ۲۰۱۷ کره جنوبی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما ، کیانا و آرمینا احمدی دو دانش آموز سمایی عضو تیم ملی هان‌مادانگ کشور که جهت شرکت در مسابقات قهرمانی جهان در شهر سئول کشور کره جنوبی حضور دارند، توانستند سه مدال برنز و یک مدال طلای مسابقات راکسب کنند.

در این مسابقات کیانا احمدی موفق به کسب دو مدال برنز و آرمینا احمدی موفق به کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز شدند.

گفتنی است هان‌مادانگ (شکستن اجسام سخت – دفاع شخصی – پومسه ایروبیک) است که به آن تکواندو همگانی نیز می‌گویند.