دکتر ابطحی تشریح کرد؛

جزئیات طرح تجمیع واحدهای پزشکی تهران؛ فعالیت ٧ دانشکده در ٦٧ رشته‌محل

تصویر مطلب جزئیات طرح تجمیع واحدهای پزشکی تهران؛ فعالیت ٧ دانشکده در ٦٧ رشته‌محل
  • یکشنبه 29 مرداد 1396
  • 1968
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جزئیات طرح تجمیع واحدهای پزشکی (پزشکی، علوم دارویی و دندانپزشکی) دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدعلی ابطحی در حاشیه بازدید از بیمارستان بوعلی در جمع مسئولان اظهار کرد: طبق مصوبه هیات امنا، تاپ چارت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با ٧ دانشکده، ٢٥ هزار دانشجو، ٦٧ رشته محل آمادگی و ظرفیت تبدیل به یکی از بزرگترین دانشگاه های برتر کشور در حوزه علوم پزشکی را دارد.

ابطحی با تشریح جزئیات بیشتری از طرح تجمیع واحدهای پزشکی تهران گفت: در وضعیت کنونی مجموع تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تعداد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران بیشتر است و اکنون بعد از گذشت حدود سی سال از تاسیس این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی وقت آن رسیده است که برای اعتلاء جایگاه و حفظ شأن استادان و دانشجویان توانمند و شایسته این دانشگاه و اعتباربخشی مدارک فارع التحصیلان آن طرح تجمیع را عملیاتی کنیم.

وی درباره وضعیت تعدیل نیروی انسانی و کارکنان واحدهای دانشگاهی خاطرنشان کرد: تمام افراد شاغل در دانشگاه جزء خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شوند و ما در فرآیند رشد و توسعه مدیون و قدرشناس تک تک آنان صرف‌نظر از هر پست و مقام هستیم و بویژه در بیمارستان های تابعه که وظیفه خطیر ارائه خدمات درمانی را به عهده دارند هرچقدر از پرسنل کادر پرستاری قدردانی کنیم کم است.

ابطحی افزود: کارکنان دانشگاه و کادر درمانی بیمارستان ها بدون هیچ نگرانی و دغدغه ای به کار خود ادامه می دهند، دانشگاه اکنون هیچ برنامه ای برای استخدام نیروی جدید ندارد و توزیع عادلانه و استفاده بهینه از منابع انسانی از مهمترین اولویت هاست.

در ادامه این بازدید که در اولین روز بعد از تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد، پزشکان و متخصصان بیمارستان بوعلی در نشستی صمیمانه به طرح پیشنهادات و نظرهای خود پرداختند.

دکتر محسن راز افشا روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه به نمایندگی از سایر همکاران خود حضور دکتر ابطحی را در اولین فرصت و در جمع پزشکان و پرسنل درمانی بیمارستان به فال نیک گرفت و گفت: جای بسی امیدواری است که امروز سکان علمی و اجرائی دانشگاه به دست افرادی سپرده شده که سوابق اجرائی مفید و تجارب ارزنده ای در عرصه مدیریتی و تعامل مطلوب با وزارتخانه دارند.

وی با اشاره به بهره مندی از دانش علمی استادان و دانشجویان مستعد و تلاشگر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از پتانسیل بسیار بالایی برای آموزش رشته های مختلف علوم پزشکی برخوردار است.

دکتر حامد شفق دانشیار و رئیس بخش اطفال بیمارستان بوعلی نیز با بیان اینکه در وضعیت کنونی و علیرغم تغییرات مطلوب و گسترده ای که با همت رئیس بیمارستان و سایر مسئولان صورت گرفته است باید گفت که از نظر فضای فیزیکی بعضی از بخش هاهمچون بخش اطفال نیاز به بازنگری و تجدید نظر دارد.

وی پیشنهاد داد با احداث یک ساختمان جدید و راه اندازی بخش NICU بستر مناسب تری برای ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعان در نظر گرفته شود.

دکتر ابطحی در جریان این بازدید به همراهی دکتر آرش جنابیان رئیس بیمارستان بوعلی، دکتر حسنی معاون آموزشی، مهندس عسگری معاون مالی و اداری و ربیعی معاون توسعه و منابع صورت گرفت از بخش های مختلف اورژانس، درمانگاه های تخصصی، فضاهای عمرانی تازه تاسیس و در حال احداث آزمایشگاه بیمارستان دیدن کرد و با کارکنان و پرسنل کادر درمانی و پزشکان در مورد مسائل گوناگون بیمارستان به گفت‌وگو پرداخت.