رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند:

تصویر مطلب امکانات و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی ویژه تمامی داوطلبان است/ دانشگاه آزاد اسلامی موجب جلوگیری از مهاجرت های بین شهری شد
  • دوشنبه 30 مرداد 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند امکانات و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی را ویژه تمامی داوطلبان با آزمون و بی آزمون این مجموعه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در خصوص پذیرش دانشجویان بدون آزمون در این مجموعه علمی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به پتانسیل بالا در امور علمی و پژوهشی جزئی از سرمایه های کشور محسوب می شود و متعلق به تمام افراد جامعه است. این مجموعه به داوطلبان اطمینان می دهد تمام آنچه که از یک دانشگاه انتظار می رود را به خوبی فراهم کند.

وی ادامه داد: این مجموعه دارای آزمایشگاه ، کتابخانه و پژوهشگاه های حرفه ای است که استفاده از این امکانات شامل ورودی های جدید با آزمون و بی آزمون هم می شود.

صفری از مهمترین ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت و عنوان کرد: یکی از چشمگیرترین ویژگی های این مجموعه علمی جلوگیری از مهاجرت های بین شهری است. امروز فرزندانمان مانند گذشته دغدغه ورود به دانشگاه نداشته و می توانند در شهر خود بدون صرف زمان و هزینه مازاد ادامه تحصیل دهند.

وی از انتصاب دکتر ولایتی به عنوان شایسته ترین گزینه یاد کرد و افزود: با انتخاب دکتر ولایتی، دانشگاه آزاد اسلامی بیش از گذشته با بیت رهبری در ارتباط خواهد بود. به علاوه شخصیت ایشان به عنوان فردی انقلابی می تواند در تربیت و تعلیم فرزندان این مرز و بوم مفید و موثر باشد.

صفری تاکید کرد: من به عنوان فردی که در دانشگاه دولتی تحصیل کرده ام و امروز سرپرست دانشگاه غیر دولتی هستم، اعتقاد دارم امروز این مجموعه علمی در رقابت با دانشگاه های دولتی است و چه بسا در بسیاری از موارد پژوهشی نیز موفق تر بوده است.

رئیس واحد دماوند افزود: دانشگاه آزاد اسلامی از اعضای هیات علمی قوی و کارآمدی برخوردار است که بسیاری از آن ها همزمان در دانشگاه های دولتی هم تدریس می کنند. این موضوع نشان دهنده این است که دانشگاه های ما تعامل خوبی با یکدیگر دارند.