تصویر مطلب تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برای استقبال از دانشجویان جدیدالورود
  • دوشنبه 13 شهریور 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای ثبت نام دانشجویان جدیدالورود برضرورت برنامه ریزی و ایجاد رویه ای یکسان و مشترک برای تمام پذیرفته شدگان تاکید کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیّدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تشکیل جلسه ای که با هدف هماهنگی و برنامه ریزی برای ثبت نام دانشجویان جدیدالورود و شاغل به تحصیل با حضور مهندس مهرادفر مدیرکل اجرایی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد ادهمی مقدم مدیرکل دفتر توسعه آموزش علوم پزشکی و امور دانشجویان و سایر مسئولان دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی و علوم دارویی برگزار شد، بر ضرورت برنامه ریزی و ایجاد رویه ای یکسان و مشترک برای تمام پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی و انجام تمهیدات لازم توسط حوزه های آموزشی، اداری و مالی و فناوری اطلاعات تاکید کرد .

دکتر ابطحی با تشریح سیاست های اجرایی و چشم انداز دانشگاه در مسیر ارتقای سطح کیفی آموزش رشته های مختلف علوم پزشکی آزاد اسلامی و تبدیل آن به دانشگاهی معتبر و رقابت پذیر در سطح کشور با هدف راه اندازی دوره های جدید دستیاری، فلوشیپ، مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد، به ارائه راهکارهای عینی و عملی پرداخت.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر رشد و تعالی خود، نیاز به وحدت و یکپارچگی همه اعضای هیات علمی و کارکنان و همچنین همکاری و هماهنگی تمام حوزه ها دارد، گفت: برای طی این مسیر حس تعهد و عشق سازمانی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی تکریم دانشجویان و خانواده آنان به ویژه در زمان ثبت نام، حفظ حرمت و رفتار مهربانانه مسئولان ارشد و مدیران با کارکنان، رفع نیاز قسمت ها با خرید تجهیزات مورد نیاز - با رعایت قوانین و بخشنامه های موجود - و تلاش در جهت افزایش انگیزه شغلی و رضایتمندی کارکنان و دانشجویان را از عوامل تاثیر گذار در مسیر رشد و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.

دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی در ادامه این نشست با ارائه گزارشی پیرامون مراحل مختلف ثبت نام و تقویم زمان بندی 11هزار دانشجو گفت: 80 درصد از این دانشجویان، شاغل به تحصیل و تنها 20 درصد بقیه دانشجویان جدیدالورود هستند. ثبت نام از این حجم وسیع دانشجویی دریک بازه زمانی کوتاه 4روزه (19تا 22 شهریور) نیازمند ساماندهی دقیق، تقویت و ارتقای سیستم الکترونیکی، همکاری و هماهنگ حوزه های مختلف دانشگاه است.

مهندس مهراد فر مدیرکل اجرایی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نیز با ارائه مطالبی درخصوص جزییات و نحوه پذیرش دانشجویان اصلی و ذخیره گفت: از امسال سهمیه 5 درصدی برای جامعه جدیدی از خانواده جانبازان و ایثارگران در نظر گرفته شده که شرایط جذب آنان متعاقباٌ اعلام می شود .

مدیرکل اجرایی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال مسئولان آموزشی درخصوص چگونگی اعلام ظرفیت و نحوه ثبت نام دانشجویان در دو نیمسال مهر و بهمن گفت: اولویت پذیرش دانشجویان از سوی مرکز و بر اساس رتبه دانشجویان در آزمون سراسری اعلام می شود .

دکتر فرهاد ادهمی مقدم مدیرکل دفتر توسعه آموزش علوم پزشکی و امور دانشجویان نیز با اشاره به نیاز دانشجویان ذخیره برای اطلاع از آخرین وضعیت تکمیل ظرفیت پذیرش و تعیین تکلیف این دانشجویان گفت: اطلاع رسانی سریع و بموقع مسئولان آموزشی از جزئیات مراحل ثبت نام و ارائه آمار و ارقام تعداد پذیرفته شدگان قطعی و بخصوص در مراحل پایانی ثبت نام، کمک موثری در اعلام و جذب دانشجویان ذخیره است .

گفتنی است این جلسه با بحث و بررسی پیرامون مسائلی ازجمله چگونگی ثبت نام دانشجویان پردیس بین المللی کیش و نیز استفاده از امکانات و تجهیزات مطلوب آموزشی آن مرکز برای دانشجویان مقطع علوم پایه پزشکی، نحوه ورود اطلاعات آموزشی و مالی دانشجویان مقطع رزیدنتی توسط کارشناسان حوزه آموزشی و اداری و مالی جهت ثبت نام و انتخاب واحد در سیستم مکانیزه و همچنین چگونگی اخذ پیش پرداخت شهریه دانشجویان و... به پایان رسید .