تصویر مطلب درخشش نشریات دانشجویی واحد ایلام در جشنواره سراسری تیتر 10/ رتبه اول نشریات برگزیده ادبی به فصل قلم از واحد ایلام رسید
  • یکشنبه 19 شهریور 1396
در دهمین جشنواره نشریات دانشجویی سراسر کشور(تیتر10) مجله ادبی فصل قلم به مدیرمسئولی یاسر بابایی در بخش نشریات برگزیده ادبی حائز رتبه اول و نشریه اندیشه نو به مدیرمسئولی رضا امین پور در بخش نشریات برگزیده سیاسی به رتبه سوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، نصرت الله حیدری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: مجلات و نشریات دانشجویی در چند سال اخیر در واحد ایلام از لحاظ کمی و کیفی رشت کم نظیر داشته اند و این روند ادامه دارد.

وی با بیان اینکه 12 نشریه دانشجویی در واحد ایلام در حال انتشار است، افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه ارتباطات و روزنامه نگاری، برگزاری نشست با اصحاب رسانه استان، حمایت مادی و معنوی از دانشجویان فعال در حوزه رسانه و نشریات دانشجویی از فعالیتهای انجام شده است.

وی گفت: رویکرد حوزه دانشجویی فرهنگی حمایت از فعالیت های فرهنگی و رسانه ای دانشجویان است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد درخشش بیشتر نشریات دانشجویی واحد ایلام و به تبع آن رونق دوچندان مطبوعات استان ایلام باشیم.

براساس این گزارش، فصل قلم تنها مجله ادبی استان ایلام است که در جشنواره تیتر10 توانست لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره را از آن خود کند.

یاسر بابائی مدیر مسئول نشریه ادبی فصل قلم و برگزیده جشنواره تیتر 10 گفت: فصل قلم آغاز فصلی تازه در فضای روزنامه نگاری ادبی در استان ایلام است.

وی افزود: در این نشریه با تاکید بر ادبیات داستانی استان ایلام، سعی کردیم علاوه بر ارائه نظریات نوین ادبیات جهان، نویسندگان و شاعران کمتر دیده شده هم استانی را کشف کرده و آنها را به جامعه ادبی معرفی کنیم.