مشارکت جدی دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه نانو/ ارائه محصولات جدید نانویی

تصویر مطلب مشارکت جدی دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه نانو/ ارائه محصولات جدید نانویی
  • دوشنبه 20 شهریور 1396
مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد ضمن بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه نانو مشارکت جدی خواهد داشت، گفت: بیش از 50 محصول نانویی را در این نمایشگاه عرضه خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر داود ثمری اظهار کرد: امسال دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه نانو که توسط ستاد فناوری نانو در مهرماه برگزار می‌شود، مشارکت جدی خواهد داشت.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تعداد محصولات نانویی دانشگاه آزاد بسیار زیاد است و ما تلاش می کنیم غرفه خوبی را در این نمایشگاه داشته باشیم.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از 50 محصول نانویی را در این نمایشگاه ارائه کردیم و امسال نیز به همین تعداد و یا بیشتر محصول نانویی ارائه خواهیم کرد.

ثمری با بیان اینکه برخی از محصولات در حوزه نانو جدید است، گفت: در همه زمینه‌ها در قالب نانوپوشش‌ها، نانو پودر و نانوجاذب‌ها محصول داریم. برای حضور در این نمایشگاه دانشگاه آزاد به صورت متمرکز محصولات تولیدشده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را از واحدهای دانشگاهی گرفته و در نمایشگاه عرضه می‌کند.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان به بلوغ کامل جهت ارائه محصولات رسیده‌اند، برای حضور در نمایشگاه و یافتن مشتری، مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

ثمری تاکید کرد: از این نمایشگاه برای یافتن بازار محصولات نانویی نهایت بهره‌برداری را خواهیم کرد.