با صدور بیانیه های جداگانه ای صورت گرفت؛

اعلام انزجار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از کشتار مسلمانان میانمار

تصویر مطلب اعلام انزجار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از کشتار مسلمانان میانمار
  • دوشنبه 20 شهریور 1396
واحدها و مراکز آموزشی  دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه هایی جداگانه، ضمن اعلام انزجار از کشتار مردم مسلمان میانمار، این فاجعه غیرانسانی از سوی بودائیان افراطی را به شدت محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن بیانیه های واحدها و مراکز آموزشی به شرح ذیل است:

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی ماکو در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار

«مسلمانان کشور میانمار طی دهه‌های اخیر در معرض انواع و اقسام تضعیف‌ها از جمله آزار، شکنجه، نسل‌کشی و آوارگی قرارگرفته‌اند، کشتار بی رحمانه‌ای که دل هر انسان طالب صلح و نوع دوستی را به درد آورده است؛ مردم بی‌دفاع و مظلوم میانمار به جرم مسلمان بودن تحت ظالمانه‌ترین و بی‌رحم‌ترین ائتلاف‌های شیطانی، به خاک و خون کشیده شده‌اند.

بی‌شک امروز فاجعه میانمار نه تنها مسئله جهان اسلام بلکه مسئله تمام ملت‌ها، اقوام و طوایف بیدار، حق جو و حق طلب دنیای امروز است.

اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی ماکو ضمن ابراز همدردی با برادران و خواهران مسلمان و به تأسی از امام راحل و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که پرچمدار دفاع از مستضعفین و مبارزه با مستکبرین هستند، کشتار وحشیانه اخیر را به شدت محکوم نموده و از کلیه کشورهای اسلامی، سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی می‌خواهد که با پی‌گیری فعالانه و مجدانه، مانع ادامه یافتن این نوع نسل کشی‌ها و خشونت‌های غیرانسانی شوند.»

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان وجدان بشری و آزادگان جهان را به قضاوت فرا می‌خواند

«همزمان با ایام حج و عید سعید قربان حوادث دردناک و کشتار مردم مسلمانان میانمار توسط نیروهای دولتی و بودائیان افراطی این کشور روح هر انسان آزاده‌ای را به شدت متالم می‌سازد و متأسفانه مطابق معمول نهاد های به اصطلاح بین المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر و دولت های دروغگوی غربی، با سکوتی معنادار بار دیگر هویت جنایتکار و استانداردهای دوگانه خویش را در تاریخ ثبت نمودند. کشتار هولناک زنان، مردان، کودکان و سالخوردگان بی‌پناه و بی‌دفاع، نشان از یک فاجعه عظیم انسانی در عصر حاضر است و سکوت مدعیان حقوق بشر و سازمان‌های بین‌المللی که با بی‌تفاوتی نظارهگر این وقایع ددمنشانه می‌باشند، فاجعهای بس عظیمتر است.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید میکند که در حال حاضر حمایت از مسلمانان وظیفه روشن ماست زیرا غفلت از آن، دنیای اسلام را با لطمات جبران ناپذیری مواجه خواهد ساخت و دشمنان اسلام را در هجمه به مسلمانان گستاخ تر خواهد نمود.

در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اعلام محکومیت خودکامگی و زیاده‌خواهی‌های غرب و استکبار جهانی و عوامل دست نشانده آنان در دولت دیکتاتور و بودائیان افراطی و با ابراز تاسف عمیق از کشتار بیرحمانه مسلمانان میانمار و آواره سازی مردم مظلوم این کشور از وطن خود، این اقدام ددمنشانه و کشتار وحشیانه را به شدت محکوم نموده و وجدان بشری و آزادگان جهان را به قضاوت فرا می‌خواند.»

واکنش دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به کشتار مسلمانان میانمار

دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در بیانیه ای تاکید کرد: «دست دسیسه اهریمنان و صهیونیست ها در کشتار مسلمانان جهان بار دیگر در میانمار از پوستینشان خارج شد و نشان داد که سناریوی فشار بر مسلمین و اسلام ستیزی، با بیرون کردن رهروان پاک دین مبین اسلام از سرزمین های خود از سوی افراط گرایان غربی و سکوت مدعیان حمایت از حقوق بشر، به صورت توطئه ای جهانی با وقاحت هر چه بیشتر پیگیری می گردد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با ابراز تاسف عمیق از این کشتار بی رحمانه در میانمار و آوارگی جمعی از مسلمین راستین این کشور از خانه و کاشانه شان که بر خلاف موازین عرفی، انسانی و حقوقی است و سکوت داهیان حقوق بشر به نسل کشی بی رحمانه مسلمانان در این فاجعه که نشان از بستن چشم آنان بر این فجایع و کشتارهای وقیحانه دارد که از این جنایات به عنوان ابزاری در دست نظام سلطه و کشورهای زیاده خواه غربی، جهت توطئه علیه کشورهای مستقلی همچون ایران اسلامی استفاده می کنند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان بار دیگر ضمن محکوم کردن جنایات استکبار جهانی در نقاط مختلف و کشتار بی رحمانه مسلمانان مظلوم و بی دفاع میانمار، خواهان توقف این کشتار وقیحانه و رساندن فریاد مظلومین این منطقه به گوش جهانیان و انعکاس مراتب اعتراض مردم ایران اسلامی خصوصاً دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نسبت به جنایات مستکبران، از مسئولین ذیربط خواستار اتخاذ تدابیر لازم جهت دفاع از حق مسلمانان میانمار است.»

بیانیه دانشجویان شرکت کننده در اردوی آموزشی و تشکیلاتی حیات طیبه

در بیانیه دانشجویان شرکت کننده در اردوی حیات طیبه که در واحد فیروزکوه برگزار شد، با اشاره به جنایات ضد حقوق بشری دولت میانمار و انتقاد از سکوت غرب و نهادهای بین المللی در قبال این جنایات، تاکید شده است: «این قبیل توطئه های شوم و سازمان یافته بوی حمایت صهیونیسم بین الملل را به مشام می رساند، صهیونیسمی که کودک کشی، مظلوم ستیزی، قتل عام، آوارگی و کوچ اجباری و بی ثباتی در منطقه و جهان را دنبال می کند.

در این بین اما سکوت معنادار برخی از حاکمان جنایتکار و فاسد کشورهای اسلامی همچون تیری زهرآگین بر قلب امت اسلامی فرو رفته است. دولت جمهوری اسلامی ایران می تواند به وسیله عضویت در محافلی از جمله سازمان همکاری اسلامی، شورای همکاری خلیج فارس، جنبش عدم تعهد و... درخواست اعزام گروه های میانجی و تیم های حقیقت یاب بین المللی را به منظور تسریع در رسیدگی به وضعیت نامطلوب آن مردم داشته باشد.«

در پایان این بیانیه تاکید شده است: «تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه های آزاد اسلامی از مردم شریف ایران اسلامی می خواهد تا هم چون همیشه با ارسال کمک های انسان دوستانه خود، تسکینی برای درد بی مانند یتیمان و آوارگان میانماری باشد.»

این گزارش تکمیل می شود...