معاون فرهنگی و سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها:

دانشجویان اجازه ظهور و بروز جریانهای فاسد و ضد انقلاب در دانشگاه را ندهند

تصویر مطلب دانشجویان اجازه ظهور و بروز جریانهای فاسد و ضد انقلاب در دانشگاه را ندهند
  • چهارشنبه 22 شهریور 1396
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: دانشجویان باید با بررسی جریان‌های انحرافی و احزاب سیاسی در طول انقلاب، ضمن شناخت صحیح از نا صحیح، اجازه ظهور و بروز جریانهای فاسد و ضد انقلاب را به صحن پاک و انقلابی دانشگاه ها ندهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد فیروزکوه، در چهارمین روز از اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه در واحد فیروزکوه جلسه پرسش و پاسخ در خصوص وضعیت فرهنگی دانشگاه ها با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر میر مجید قریشی معاون فرهنگی و سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکترمحمد قربانی مدیرکل تشکل های سیاسی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان برگزار شد.

دکتر قربانی در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اردوی حیات طیبه، گفت : هدف از برگزاری این اردوی یک هفته ای، ارتقای سطح بینش سیاسی و فرهنگی دانشجویان فعال در تشکل های دانشجویی است.

وی افزود: دانشجویان حاضر در این اردو همگی از نخبگان سیاسی و فرهنگی دانشگاهی بوده و این دوره ها می تواند در رشد اجتماعی و ارتقای کیفی بینش سیاسی جامعه موثر و مفید باشد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر میرمجید قریشی در ادامه این جلسه خاطر نشان کرد: اگر دانشجوی نخبه ما انحرافات و شبهات موجود درفضای جامعه را نشناسد به سادگی می تواند تحت تاثیر القائات دشمن دچار انحراف شود و این انحرافات زمینه ساز انحراف فکری جامعه می شود.

وی ضمن برسی جریانات انحرافی موجود در فضای فکری جامعه گفت: انواع خوراک های فکری درست و غلط در جامعه وجود دارد. لذا خداوند در قرآن کریم تاکید دارد که انسان به طعام خود نگاه کند و ببیند که چه چیزی را می خورد والبته ائمه اطهار (ع) تاکید داشتند که مهمترین خوراک و طعام انسان خوراک فکری است که باید در ورود آن به تفکر انسان دقت شود. اگر این خوراک آلوده و انحرافی باشد انسان را به تباهی می کشاند کما اینکه بزرگان زیادی در انقلاب وجود داشته اند که به تدریج منحرف شده‌اند.

این استاد دانشگاه و حوزه تاکید کرد: دانشجویان باید با بررسی جریان‌های انحرافی و احزاب سیاسی در طول انقلاب ، ضمن شناخت صحیح از نا صحیح، اجازه ظهور و بروز جریانهای فاسد و ضد انقلاب را به صحن پاک و انقلابی دانشگاه ها ندهند و این همان خواست حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هست که باید توسط شما نخبگان دانشگاهی محقق شود.

در ادامه این جلسه صمیمی برخی دانشجویان به طرح سئوالات مختلف پرداختند که توسط دکتر قریشی پاسخ داده شد.