معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی:

تصویر مطلب مدرسان معارف، طبیبان روحی، معنوی و اخلاقی نسل جوان هستند/ دانشگاه آزاد اسلامی به یک الگوی اسلامی در میان دانشگاه های کشور تبدیل شود
  • چهارشنبه 22 شهریور 1396
نخستین گردهمایی دو روزه مدیران و استادان گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور صبح امروز با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ‌دکتر حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و برخی از دیران سازمان مرکزی و چهره های سرشناس علمی، فرهنگی و دینی کشور،  به میزبانی واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری در این مراسم اظهار داشت: با توجه به اینکه چند دهه از عمر دانشگاه آزاد اسلامی می گذرد، این نشست در نوع خود منحصربه‌فرد به شمار می آید چرا که تمامی اعضای هیات علمی و مدیران گروه معارف و مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی طی دو روز گردهم می آیند تا درخصوص یکی از مهمترین موضوعات این دانشگاه تبادل نظر کنند.

وی با بیان اینکه برگزاری این نشست در آستانه شروع سال تحصیلی جدید امری ضروری به نظر می رسید، گفت: تبادل تجربه و نظر پیرامون ماموریت بزرگی که برعهده این جمع قرار داده شده، در این برهه زمانی اجتناب‌ناپذیر است چرا که نسل جدید دانشگاهی در شرایط فعلی در معرض انواع و اقسام هجمه های فکری، فرهنگی و اخلاقی قرار دارند.

حجت‌الاسلام کلانتری، اعضای هیات علمی گروه معارف را طبیبان روحی، معنوی و اخلاقی نسل جوان دانشگاه برشمرد و افزود: در این همایش سعی داریم با بهره‌گیری و معرفی ابزارهای جدید آموزشی و ایجاد هم‌افزایی بیشتر، مسیر را برای انجام این ماموریت بزرگ فراهم سازیم. هدف دیگر این نشست، ارتقا و به‌روزرسانی آگاهی ها در حوزه تخصصی معارف است.

وی افزود: باید در کنار یکدیگر قرار گرفته و با انسجام در برنامه ها و روش های اجرا، سعی در انجام رسالت بزرگ خود داشته باشیم. البته این نشست به تنهایی کافی نبوده و نیاز است در طول سال چندین نشست تخصصی دیگر در این حوزه برگزار شود تا فعالیت های انجام‌شده رصد و موفقیت ها و ناکامی ها بیان شوند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: این دانشگاه به پیشنهاد ایشان و حمایت های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ایجاد شده است و تیم مدیریتی جدید نیز با تمام توان تلاش می کند مسیری را که آغاز شده، به تکامل برساند و به یک الگوی اسلامی در میان دانشگاه های کشور تبدیل شود.