تصویر مطلب اعلام نتایج  انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال  1396 در  دانشگاه آزاد اسلامی
  • پنج شنبه 23 شهریور 1396
نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری  1396 در دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 11 امروز (پنج شنبه 23 شهریور ماه) اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می توانند با مراجعه سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.
پذیرفته شدگان می توانند از امروز با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام ازتاریخ و مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.
شایان ذکر است بازیابی شناسه ( کد شناسه 7 رقمی دانشگاه آزاد اسلامی) و پرونده از طریق شماره تلفن گویای 4743 و شماره گیری کلید شماره 3 فراهم می باشد.
براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از طریق سامانه www.azmoon.org همچنان ادامه دارد.