معاون دانشگاه خبر داد:

سقف تشکیل کلاس درس در دانشگاه آزاد اسلامی معین شد

تصویر مطلب سقف تشکیل کلاس درس در دانشگاه آزاد اسلامی معین شد
  • شنبه 25 شهریور 1396
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استاندارد کلاس های درس در این دانشگاه تعیین شده است و با واحدهایی که این استاندارد را رعایت نکنند، برخورد می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، علیرضا رهایی گفت: طبق استانداردهای موجود؛ کلاس درس دوره دکتری این دانشگاه باید با ۱۰ دانشجو و مقطع کارشناسی ارشد با ۳۰ دانشجو برگزار شود.

وی افزود: استاندارد تعیین شده برای تشکیل کلاس های درس این دانشگاه مانند دانشگاه های دولتی است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در صورتی که تعداد دانشجویان بیش از استانداردهای تعیین شده باشد، واحدهای دانشگاهی باید اقدام به تشکیل چند کلاس درسی کنند.

رهایی تاکید کرد: در صورتی که واحدی این استاندارد را رعایت نکند، با آن برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اعزام ۱۸۰ هیات ارزیاب طی دو سال گذشته به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این هیات ها گزارش های خوبی را اعلام کردند و تذکرات جدی نیز براساس گزارش این هیات ها به برخی واحدها داده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برنامه داریم با راه اندازی سیستم یکپارچه ارزیابی بتوانیم وضعیت حضور اساتید، دانشجویان، کلاس های درس و نحوه ارائه دروس را ارزیابی کنیم.