در دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و فرمانده انتظامی استان مرکزی مطرح شد:

تصویر مطلب اجرای پروژه‌های علمی تحقیقاتی با هدف پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی/حمایت از طرح‌های پژوهشی
  • دوشنبه 17 مهر 1396
دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با سردار کیومرث عزیزی فرمانده ناحیه انتظامی استان مرکزی به مناسبت هفته نیروی انتظامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر حیدری در این دیدار گفت: اقتدار، عزت، رحمت، مهربانی و روحیه خدمت رسانی به مردم از صفات ارزشمند پرسنل نیروی انتظامی است.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی افزود: افزایش ظرفیت‌های مشارکت‌پذیر دو سازمان در راستای توسعه نظم و امنیت، همکاری در اجرای پروژه‌های علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم انسانی با هدف پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی، تهیه و تدوین متون آموزشی در زمینه پیشگیری از رفتار‌های پر خطر، همکاری در امور فرهنگی و هنری، پیشگیری از آسیب‌های مربوط به فضای مجازی و ... است.

عزیزی نیز در این دیدار با قدردانی از تعامل سازنده و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی اراک با نیروی انتظامی اظهارکرد: ناجا آمادگی دارد با حمایت از طرح‌های پژوهشی و پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، بستر تعامل با دانشگاه را باحوزه‌های پژوهشی و تحقیقاتی گسترش داده و زمینه بهره‌برداری اعضای هیات علمی و دانشجویان را از حمایت‌های مالی و معنوی ناجا فراهم کند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به رابطه امنیت اجتماعی و مشارکت عمومی مردم، گفت: رابطه میان امنیت اجتماعی و مشارکت مردمی یک رابطه متقابل است و وجود مشارکت اجتماعی میان مردم و پلیس در امور امنیتی کارکردی پنهان و آشکار دارد که می توان از پیامدهایی همچون افزایش نظم و انضباط اجتماعی، افزایش میزان تعهد و اعتماد اجتماعی، قبول مسئولیت و انجام کارهای گروهی، افزایش امنیت و احساس امنیت، افزایش مقبولیت اجتماعی پلیس و برقراری روابط تعاملی میان پلیس و مردم نام برد.