تصویر مطلب فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل«سومین قرآن منظوم فارسی» را منتشر کرد
  • دوشنبه 17 مهر 1396
سومین قرآن منظوم فارسی با عنوان «منظومه شفا » توسط دکتر سید آرش قاسم زاده فارغ التحصیل رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، قاسم زاده با اعلام این خبر گفت: «منظومه شفا » حاصل تلاش 11 سال کار تحقیقی و ادبی است. در این مدت کل قران کریم را در قالب 6 هزار بیت به نظم درآورده و در یک مجلد 233 صفحه ایی منتشر کردم.
وی با بیان اینکه «منظومه شفا» امسال از سوی انتشارات شمس دانش در تهران منتشر شد، بیان کرد: این کتاب منظومه ای در قالب مثنوی است که از ۱۱۴ سوره قرآن کریم اقتباس شده است. این کتاب در شمارگان ۱۰۰۰نسخه و به قیمت ۱۹۵۰۰۰ریال توسط انتشارات شمس دانش وارد بازار کتاب شده است.
قاسم زاده تصریح کرد: نخستین قرآن منظوم توسط صفی علیشاه در دوران صفویه تدوین شد و در سال 1376 نیز دکتر امید مجد قرآن را به سبک شاهنامه منظوم کرد.
گفتنی است دکتر سید آرش قاسم زاده متولد سال ۱۳۵۲ در شهر رشت، شاعر و پزشک فارسی زبان گیلانى بوده و در سال 77 از رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل فارغ التحصیل شده است.
وی که در دو رشته طب و حقوق قضایی به تحصیل پرداخته است، دیگر آثار خود با عنوان های «ساقى نامه» و «مفردات عاشقى» را نیز معرفی کرد.